post image

Fernandes månadens spelare i Premier League

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes har tilldelats utmärkelsen bäst i Premier League för februari månad. 

Värvningen av Fernandes har varit en stor succé och i sina hittills nio framträdanden för United (alla turneringar) har han gjort tre mål och stått för fyra assist. Plus att han lyft hela laget och varit en sällan skådad injektion. Och nu har han röstats fram till Premier Leagues bästa spelare för februari månad.
”Det har varit en dröm sedan barnsben att spela för Man United och att få vara där på Old Trafford är den största drömmen i min karriär. Jag är väldigt glad över att vara här och för mig är fotbollen det viktigaste. Jag tycker att jag är i rätt klubb vid rätt tillfälle och vi kan göra så mycket bättre ifrån oss. Vi har gjort det väldigt bra i de senaste matcherna, men jag tror att med de spelare vi har så kommer vi göra mycket bättre ifrån oss.”

"När man kommer till en ny klubb så vill man alltid göra mål och det fösta målet är speciellt. Det spelar ingen roll hur målet görs. Snarare hur stort värde målet har. Jag är nöjd med min start, men jag behöver ge mer och göra det bättre" säger vinnarskallen Fernandes.
Källa: Mantud.com, MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen