post image

Fernandes: Alla värvningar måste vara vinnare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att alla nya spelare som kommer till Manchester United måste ha mentaliteten att vilja vinna precis allt som går att vinna. 

Fernandes har gjort supersuccé med tre mål, fyra assist och stort ledarskap sedan han kom från Sporting i januari och han har lyft hela klubben på ett sätt som nog ingen hade räknat med.
United länkas med en rad nya tunga namn inför kommande fönster – Jadon Sancho, Jack Grealish och Harry Kane för att nämna några – och Fernandes säger att vem som än kommer måste vara en vinnare med siktet instället på att vinna allt.
“Jag vill vinna allt. Jag är hungrig på att vinna allting. Jag kom till Manchester för att vinna – titlar, ligor, Champions League. Allt. Vi vet vilken potential Manchester har. Vi är ett ungt lag med unga spelare, men vi har stora kvalitéer. Det spelar ingen roll om vi är unga och andra har mer erfarenhet än vi för vi har även erfarna spelare som kan hjälpa de yngsta.”
“Jag vet inte vad som kommer hända nästa säsong. Självklart är Manchester United en storklubb och normalt så värvas det, för det är en storklubb och alla vill komma hit. Vi har redan ett stort lag, men vem som än kommer behöver komma hit för att vinna. Vara fokuserad på att vinna. Jag vill ha hit folk som är hungriga på tittar. Jag känner det i gruppen redan. Alla vill vinna.”
Och gällande den rådande situationen, säger Fernandes:
“Jag vill bara säga håll er trygga och säkra, stanna hemma. Var försiktiga när ni går ut och handlar mat och sånt. Var försiktiga med era barn och era familjer. Skydda alla ni kan. Tänk på er säkerhet, stanna hemma för nu är tid att slåss mot viruset. Tyvärr kan vi inte spela, men om vi alla jobbar mot samma mål så kommer vi snart kunna spela igen och vi kommer ha ert stöd på Old Trafford.”

Källa: MEN, Manutd.com
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Har Fernandes någonsin vunnit något på klubbnivå?
    Nu har jag inte helt 100 koll, men Sporting är väl typ 3-4 i Portugal och hans sejour i Italien gav väl inte så mycket?

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen