post image

Ferdinand: Orättvist att bedöma Pochettino på det sättet

Skriven av: admin
Publicerad 2021-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand anser inte att det är rättvist att bedöma Mauricio Pochettino på tiden i Paris Saint-Germain. 

Pochettino sägs toppa Uniteds lista över vem som ska bli nästa permanenta manager, men argentinaren har ju inte gjort storverk med PSG och han fick sparken från Tottenham. Så är han rätt man? Rio Ferdinand tycker inte han ska bedömas på det knepiga PSG-jobbet och han tror att Pochettino blir nästa man att leda United, permanent.

”Vi har hört folk säga att om Pochettino har det kämpigt med det här PSG-laget som på pappret har bättre spelare (än United) så hur ska han då lyckas i United? För att kontra kan man titta på Thomas Tuchel – han lyckades inte heller med PSG. Så det är orättvist att bedöma Pochettino på tiden i PSG. Jag tror Pochettino är den mest troliga att få jobbet.”

Källa: MEN

.

 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Ser en del rapporter senaste timmen om att Ragnick och United är överens där han kommer stanna i klubben två år efter denna säsongen. Inte som sportchef utan som… Någon slags konsult roll.
  Ett steg i rätt riktning om detta skulle stämma.

  4
  0
  1. Vem tränaren blir nästa år vet jag inte och tänker inte gräma mig över en sekund mer över vem det än kan bli. Nu visade ändå styrelsen lite kyla med att inte slänga sig över de få som fanns tillgängliga, typ Rodgers. Vi tar en interim nu, sen om 6 månader så kan vi gå tillbaka till tränarsnacket. (ser inte fram emot det)

   3
   0
 2. Hur fan kan Rio säga att Tuchel inte lyckades med PSG? Han vann 2 ligatitlar, 2 cuptitlar och tog de till en champions league final. Dessutom 2 rätt överlägsna ligatitlar. Pochettino däremot lyckades med konsttrycket att missa ligatiteln med PSG! Ett PSG som sett till spelarna de har ska leka hem den ligan.

  7
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen