post image

Ferdinand: Det finns svaga personer i United och de läcker till media

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand menar att de missnöjda spelarna via sina agenter läcker uppgifter till media om problem i omklädningsrummet.

Det har på sistone förekommit många rapporter om att flera spelare inom Manchester United är missnöjda med sin situation i klubben.

Cristiano Ronaldo har av vissa målats upp som ett av problemen i omklädningsrummet pga av hans status och höga krav, men Rio Ferdinand menar att om någon gnäller på Ronaldo och ser honom som ett problem så är det individen själv som är problemet.

"Det är ett privilegium att få vara i Manchester United. Punkt. Det är också ett privilegium att få spela med någon som Cristiano Ronaldo. Han för sig på bästa möjliga sätt. Om man har ett problem med Cristiano så är man själv problemet. De (Ronaldo och andra stora atleter) är intensiva och de är krävande. De sållar agnarna från vetet."

"Dessa svaga personer (som gnäller) är vanligtvis de som läcker till media och som går till sina agenter. Det är vad som händer just nu. Det finns en svag person i omklädningsrummet som gnäller till sin krets och till sin agent som i sin tur informerar media."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen