post image

Fansens reaktioner på Citys senaste värvning: ”United är en trasig klubb”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester City fortsätter köra över Manchester United på transfermarknaden. 

Frustrationen bland Manchester Uniteds fans växer sig allt starkare. United, som är den klubb i störst behov renovering, har ännu inte lyckats signa någon spelare. Samtidigt har Liverpool signat superanfallaren Darwin Nunez – som United ju lite tafatt försökte konkurrera om och Manchester City har nu förstärkt sin redan extremt starka trupp med yppersta världsklass flera gånger om.

Rean i januari gjorde City klart med den lovande anfallaren Julian Alvares, som nu kommer till klubben i sommar. Man signade världens bästa anfallare Erling Håland – som ju United länge försökt värva – och nu har man gjort klart med Leeds om Kalvin Phillips, en spelare United också varit starkt länkade med. Nästa spelare in förväntas bli Brightons vänsterback Marc Cucurella.

Nedan ser ni några av reaktionerna från Manchester United-fans på Twitter, efter Citys senaste nyförvärv. Samtidigt som Glazer-familjen igår gjorde en aktieutdelning på £11 miljoner.

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Det är bara o acceptera att vi är inte den klubben som vi var tidigare. Allt är historia och får hoppas att vår nya tränare kan ta oss tillbaka till toppen igen.

  Det blåser så kallt mot oss just nu men före eller senare kommer det vända.

  9
  3
 2. Det är helt otroligt vad Man United fansen lever i ett luftslott, kan de bara inte inse att denna klubb inte har mer dragningskraft än Villa för tillfället. Klubben är en spillra av sin forna glans. De är inte nära titeln, spelar inte CL, och hela laget har varit dysfunktionellt i snart 10 års tid. Vafan lever alla i för värld??? Framgång föder framgång heter det. Därför får City allt de pekar på. Spelar man skit, sköter klubben och dess rykte som skit så blir det så här. Lev med det!

  8
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen