post image

Fabrizio: United i racet om Dusan Vlahovic

Skriven av: admin
Publicerad 2023-05-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Fabrizio Romano är Manchester United i racet om Juventus-anfallaren. 

Manchester United kommer att signa en anfallare i sommar, om man inte misslyckas kapitalt med sitt transferfönster. Man länkas starkt med både Harry Kane och Victor Osimhen, men också med andra anfallare – som tex Rasmus Hojlund, Goncalo Ramos och Tammy Abraham.

Ett annat namn man länkats med under året är Juventus anfallare Dusan Vlahovic och enligt Fabrizio Romano är man i racet om hans signatur, ihop med Chelsea och Bayern München.

Fabrizio skriver:

"Som jag förstår det så har Chelsea inte lagt ett bud på 80 miljoner euro för Dusan Vlahovic i dagsläget. Han är en av flera anfallare som klubben gillar, men inget bud eller samtal. Bayern och Man United är kvar i racet om Vlahovic - men väntar fortfarande på Juventus beslut."

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Skulle älska Lautaro Martinez. Samma egenskaper som ten Hag söker i Martial men en förbättring på alla sätt. Kommer aldrig bli ett bud på honom men tanken kittlar alla mina sinnen.

    Ser hellre Kolo Mauni om Vlahovic budet skenar iväg. Mitt intresse för denna spelaren har växt mer och mer.

    Leker med tanken att vi kan finansiera våra egna köp med en ägare som bryr sig om klubben snarare än att förlita sig på lån och sponsring för att kunna köpa spelare och då är det främsta namnen i världen på menyn. Två år från nu skulle vi kunna ha ett dream team. ten Hag drömmer stort, det gör jag också. #GlazersBURNinHELL trendar just nu på twitter, nyss var det #FullSaleOnly. Ska man vara med de största klubbarna i världen så måste det vara en ägare som älskar sin klubb, vi kan få det inom kort. Vilken dröm.

    2
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen