post image

Fabrizio Romano: United leder racet om Benjamin Sesko

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano ger en längre uppdatering om situationen kring Benjamin Sesko. 

Benjamin Sesko tycks ha seglat upp som Manchester Uniteds primära transfermål för den centrala anfallspositionen. 19-åringen, som kallats ”den nya Haaland” har stor potential och John Murtough ska ha hållit mer än ett möte med hans agent för att diskutera en transfer.

Men också Chelsea och en annan ej namngiven klubb är med i racet. Och transferkungen Fabrizio Romano rapporterade igår att United ”måste vara snabba” om de vill signa spelaren.

Nu har Fabrizio gett en längre uppdatering på sin Youtube-kanal och enligt honom så är det United som just nu leder racet om slovenen, även om situationen i allra högsta grad fortfarande är öppen.

"I söndags hade Chelsea ett möte med Benjamin Seskos agent. Det är ett öppet race för många klubbar är intresserade, men Man United leder racet för de har redan haft flera möten med Seskos agent sedan mer än en vecka tillbaka. De pushar verkligen, men ännu är inget överenskommet med spelaren och Salzburg."

"Chelsea hade ett möte med agenten eftersom de undersöker marknaden för anfallare. Men det är också en annan klubb med i racet. Det är tre klubbar med i racet. Låt oss se vad spelaren beslutar om med sin familj och sin agent, för det är upp till spelaren och sedan Salzburg."

Källa: Youtube

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen