post image

Fabrizio ger högintressant update om Memphis Depay

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fabrizio Romano har en högintressant uppdatering om Memphis Depays framtid. 

Memphis signade för Barcelona så sent som förra året, men har redan sjunkit långt ned i hackordningen efter alla de värvningar Barcelona gjort sedan dess. Holländaren har länkats med bl.a Juventus, men har också kopplats ihop med en comeback i Manchester United. Och också Chelsea och Arsenal kan vara alternativ.

United behöver förstärkningar i offensiven och Memphis passar onekligen in i Erik ten Hags profil – en dynamisk holländsk spelare, skolad inom den holländska fotbollen. Och Fabrizio Romanos senaste rapport gör det än mer intressant för ett United med begränsad transferbudget.

 

Det har ryktats om att Memphis kan finnas tillgänglig för den i sammanhanget ganska låga summan 20 miljoner euro, men Fabrizio menar att man jobbar på att riva kontratet och låta honom lämna på fri transfer.

"Exklusivt: Barcelona och Memphis Depays advokater sitter i förhandlingar för att nå en överenskommelse om att han ska bli fri agent. Inte en chans för transfersumma på 20 miljoner euro. Depay kommer bara acceptera att lämna Barca om han hittar rätt alternativ för sin framtid. Han kommer bara överväga toppklubbar."

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen