post image

FA anmäler United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Det engelska Fotbollsförbundet har anmält Manchester United efter en incident i söndagens match mot Liverpool. 

Ett av Liverpools mål dömdes bort efter VAR-granskning sedan Van Dijk gått in för hårt i en duell med David De Gea, men innan målet dömdes bort så var många av Uniteds spelare riktigt förbannade och omringade domare Craig Pawson – bl.a De Gea själv, som fick gult kort i situationen.
FA har nu valt att anmäla United för att inte ha kontrollerat sina spelare.
”Klubben misslyckades med att se till så att sina spelare uppträdde på ett ordentligt sätt i 26:e minuten av Premier League-matchen mot Liverpool FC i söndags” säger FA i ett uttalande.
Solskjaer var fåordig om incidenten under sin presskonferens inför morgondagens match mot Burnley.
”Jag kanske inte ska säga så mycket om den saken” sa Solskjaer.

Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

   1. Två fel:
    1. Jag började kommentera här efter att Mourinho fått sparken.
    2. Mourinho kastade ett flaskställ efter att Pogba fått ett solklart gult kort för filning i den 27e minuten. Ser du inte skillnaden mellan omständigheterna så kan jag bara beklaga din okunskap. Men du har ju vunnit CL så du har säkert stenkoll.

    1
    3
     1. Om du vill prata kunskap om fotboll så kan vi göra det. Utmanar dig i vad du vill! Så okunnig som du verkar 🙂 sen att du är ny här tror jag knappast på. Du är säkert en av snorungara som bytt alias för du fått i dig så många gånger här. Allt du gör är att komma in hit och gråter till andras inlägg, pajas!

      3
      0
 1. Jag gillar också de Geas mfl reaktion på denna incident. Han är normalt rätt oduglig på inlägg. Nu kanske han rycker upp sig.
  Nu var det 50/50 situation och kamp om bollen.
  I PL, till skillnad till många andra ligor, är det inte en självklarhet att målvakten alltid får frispark när han blir ”attackerad”.
  Men nu tyckte huvuddomaren och VAR olika och lite märkligt blev det sedan när huvuddomaren ändrade sitt eget beslut. Huvuddomaren har alltid sista ordet, inte VAR (eller så borde det alla fall vara).
  Hur som helst. Bra för matchspänningen blev det när målet inte blev godkänt. Annars hade nog Liverpool dragit snabbt ifrån till 5-0 eller nåt liknande.

  4
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen