post image

F.d spelaren: Sämsta försvaret i ligan

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den f.d Manchester United-spelaren Willie Morgon riktar skarp kritik mot Manchester Uniteds försvarsspel… Förra säsongen var försvarsspelet inget vidare, men i somras så gjorde man – trots ett generellt mycket svagt transferfönster – två bra defensiva värnvingar i Aaron Wan-Bissaka och Harry Maguire. Den f.d Unitedspelaren Willie Morgan – som spelade i United i många […]

Den f.d Manchester United-spelaren Willie Morgon riktar skarp kritik mot Manchester Uniteds försvarsspel...
Förra säsongen var försvarsspelet inget vidare, men i somras så gjorde man - trots ett generellt mycket svagt transferfönster - två bra defensiva värnvingar i Aaron Wan-Bissaka och Harry Maguire. Den f.d Unitedspelaren Willie Morgan - som spelade i United i många år på 60 och 70-talet - anser dock att värvningarna inte varit något uppsving och att försvaret fortfarande är bland de sämsta i hela ligan.
"Vi har det sämsta försvaret i ligan. De nya försvararna har inte gjort någon skillnad. De behövde en utrensning när Ole kom in. Det var hela anledningen med att ta in honom. Men allt han gjort är att ha befäst det. Hans köp har inte varit bra. Mittbacken är ingen skillnad mot de vi redan har. Maguire har inte gjort någonting."
Håller ni med herr Morgan?
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Finns ingen backlinje som håller utan ett mittfält som jobbar och stänger ner ytor , vårt mittfält tappar mest boll i hela ligan själv klart uppstår det luckor då framför allt då med Pogba som inte är bra på att jobba tillbaks bollen, men Pogba McTominay och Perreria tappar ju boll hela tiden och själv klart kostar det sen säga att inte dom tre nya gör rätt för sig tycker jag tyder på att gamle Wille sover på matcherna vaknar väl han när det blitt mål haha.

  0
  0
 2. Ingen sanning alls i det här. Varför lägger en gammal spelare såna kommentarer som inte spelat fotboll på 30-40 år.. bara retar upp United fans ju! United har verkligen inte det sämsta backlinjen i PL, bara dumt och okunnigt och säg något sånt. Visst shaw har tyvärr inte kommit upp på den nivån man hoppats men de andra 3 är riktigt bra. Wan-bisska tycker jag är den bästa i PL tillsammans med Trent Arnold. Maguier är helt klart den bästa i Uniteds backlinje. Dem två spelarna kommer göra väldigt stor skillnad för United säsongerna framöver.

  0
  0
 3. Problemet är att laget består av för många medelmåttor och 3-4 föredettingar. Skall vi vara med och slåss om titeln behöver vi en startelva bestående av minst 7-8 toppspelare, idag har vi bara 2-3 st.

  0
  0
 4. Willie Morgan kallades ibland för ”a poor man’s George Best”. En ytter med långt mörkt hår som var hyfsad på yttern, men som sagt, långt ifrån Best. Och som många påpekat – försvaret är inte vårt huvudproblem i dag så Morgan ska nog dra sig tillbaka till skuggorna.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen