post image

Evra: Jag diskuterar jobb med United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Patrice Evra bekräftar att han för samtal med Manchester United om en roll inom klubben och säger att han skulle offra allt för jobbet inom den rollen, precis som han gjorde som spelare. 

Manchester United sägs vilja tillsätta någon ny form av teknisk direktör/sportchef eller dylikt och många f.d spelare har länkats med den rollen. En av dessa är Patrice Evra – som sedan sina år i klubben fortfarande har ett stort Unitedhjärta.
Nyligen var han på Old Trafford under en period för att utbilda sig till coach, men nu säger han till Sky Sports att han även för samtal med ledningen om en roll inom klubben – även om det är oklart vad den rollen skulle innebära.

"Jag vill klargöra det här - för folk tror att jag redan jobbar för United, men nej - jag tar bara mina coachning-certifikat där. Jag för också en del viktiga samtal bakom kulisserna, så vi kommer att besluta om jag ska jobba inom klubben i en viss roll. Problemet är att jag vill göra allt, men i livet kan man inte göra allt."
"Ja, men en roll där jag kommer ha att göra. Om jag återvänder till klubben så är det inte bara för att fronta med med ansikte. Då är det för att jag vill att min klubb återigen ska bli den bästa i världen. Som spelare offrade jag livet för att lyckas i klubben, så jag vet inte vilken roll jag kommer ha men jag kommer göra samma sak (i den nya rollen."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen