post image

Everton intresserade av att signa Diogo Dalot

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Everton skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Liverpool Echo så är Carlo Ancelotti intresserad av att ta Diogo Dalot till Everton i sommar. 

Dalot befinner sig just nu på lån i AC Milan, men det är oklart vad som kommer hända med honom efter den pågående säsongen. Huruvida Milan vill försöka signa honom permanent återstår att se, men The Liverpool Echo rapporterar att Everton – som ska ha försökt plocka in honom på lån under de två senaste sommarfönstret – är intresserade av en värvning.

Om Ole Gunnar Solskjaer ser någon framtid för Dalot i Manchester United är också oklart i dagsläget. Inför Manchester Uniteds möte med Milan i Europa Leagues åttondelsfinal, sa Solskjaer såhär om högerbackens framtid.

 

"Planen för Diogo den här säsongen.. Nå huvudsaken för Diogo var att hålla sig skadefri. Han har aldrig lyckats hålla sig skadefri under en längre period här, men nu har han hållit sig skadefri hela säsongen och funnits tillgänglig för dem. Han spelar i en storklubb, höga förväntningar, en rik klubbhistoria."

"Det har varit ett bra år för honom. Så självklart har jag varit väldigt nöjd med hans utveckling den här säsongen. Han är vår spelare och jag ser fram emot att ha honom tillbaka här."

Källa: MEN, The Liverpool Echo

Mest lästa Everton senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen