post image

ESPN: Vad United kräver för att sälja Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

ESPN skriver att Manchester United vägrar att sänka prislappen på Paul Pogba, men att man är redo att förhandla med seriösa budgivare som möter prislappen.  

Mino Raiola tycks göra sitt bästa för att försöka bråka Pogba bort från Manchester United och gårdagens nyhetsflöde dominerades av agentens uttalanden och intervjuer efter den där tweeten han postade i måndags kväll. I en intervju med Sky Sports sa Raiola igår att man fortfarande är öppna för att diskutera en framtid i Manchester United om klubben vill, men ESPN skriver att en försäljning ändå är att vänta i sommar – om någon klubb har råd med honom.

Pogbas kontrakt går ut sommaren 2021, men United har optionen att förlänga det ytterligare ett år. Det har rapporterats att United med tanke på kontraktssituationen och det faktum att Pogba varit skadad hela säsongen kommer tvingas sänka sin värdering av fransmannen, men ESPN skriver att så inte är fallet. Enligt ESPN:s källor är United fast besluta att inkassera minst £150 miljoner för Pogba.
Real Madrid och Juventus är som bekant Pogbas preferenser, men ESPN skriver att även Barcelona är ett alternativ. United är öppna för en försäljning och redo att diskutera med seriösa budgivare som möter värderingen, men kommer inte låta sig tvingas till en försäljning på lägre värdering skriver ESPN.
Källa: ESPN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Pogba sa till Raiola att han vill lämna i sommar till vilka medel som helst och jag måste säga att Raiola gör ett kanonjobb med Pogbas önskemål!
  Kasta bort det viruset nunen gång för alla, sen är det bara Lord Lingardinho samt Romero som har Mino som agent ha? Skicka bara..

  9
  2
  1. Romero har aldrig varit ett problem, visste inte ens att han hade Mino som agent?
   Hursom, att släppa Romero vore rejält dumt. Vi har just nu spanska och argentinska förstamålvakterna, en av världens topp 5 bästa målvaktsuppsättning. Självklart behövs det göras rum när väl Henderson förbättrat sig nog för att undvika utlåning men Romero måste stanna så länge som möjligt, om du ser på träningar så ser du hur han umgås med alla och alltid har ett glatt humör som smittar av sig på de andra. Detta är inte ens spelare som vi vill bli av med.

   16
   2
   1. Ja du… ska vi endast behålla de av Minos spelare som är bra och sjyssta mot lagkompisarna eller ska vi klippa allt som har med honom att göra?
    Jag har aldrig sagt ett dåligt ord om Romero och har alltid kallat honom för världens bästa andre målis, men när man har så bra täckning på målvaktspositionen bör man kanske överväga att släppa Romero ändå just för att slippa denna italienska gris helt och hållet i fortsättningen?
    För ja, han representeras av Mino.. tyvärr!!

    6
    3
 2. Jag skulle gärna veta hur ledningen och Ed resonerar om ingen tänker betala dessa 150 så som klubben fantiserar om. Samt om Pogba och Raiola mycket tydligt visar hela sommaren att dom vill flytta.
  Att behålla Pogba ytterligare en säsong eller t.o.m. ytterligare två säsonger känns just nu helt otänkbart.

  4
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen