post image

Eriksen, De Jong och Bruno i samma elva – såhär kan det se ut

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News leker med hypotetiska startelvor. 

Erik ten Hag sägs prioritera Frenkie de Jong och Christian Eriksen, två Ajax-skolade spelare som Ten Hag känner. De Jong från tiden i Ajax och Eriksen efter att han tilläts träna med Ajax i vintras, innan han signade för Brentford. De Jong – om han kommer -kommer vara en given spelare varje gång han är frisk och kry, men Eriksen – om han kommer – är lite knepigare att placera om man vill ha Bruno Fernandes kvar i laget.

Portugisen hade förvisso en svag säsong förra säsongen, men under sina första 1,5 år i United så var han fullkomligt briljant och den i särklass bästa värvningen de senaste tio åren. Bruno – som dessutom precis skrev nytt kontrakt – har briljans i sig och i ett fungerade lag kanske han kan hitta tillbaka till sin toppnivå. Så hur ser då Ten Hag på Eriksen? Ska han vara en truppspelare eller är han tänkt för startelvorna.

Ett mittfält med De Jong, Eriksen och Fernandes är enligt många för obalanserat. Men kanske kan det funka. Manchester Evening News laborerar med tanken i en elva där man dessutom placerat Jurrien Timber och Antony, som ju båda är starkt länkade med United just nu.

Tidningen har också skapat en andra elva, där Eriksen är på bänken. Eller i Brentford(?). Och där man istället satt Scott McTominay som en mer defensiv mitt. Vilken elva föredrar ni?

 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Jag tycker att Bruno kan jämföras med ”one hit wonder” artister. Om han inte steppar upp ordentligt nu i höst, utgår jag ifrån att ten Hag sätter honom på försäljningslistan i januari-fönster.

    1
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen