post image

Dubbla utmärkelser för Marcus Rashford

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Världens just nu formstarkaste spelare får dubbla utmärkelser för sina prestationer i Manchester United. 

Marcus Rashford har levlat upp till världsklass sedan klubbfotbollen återupptogs efter VM och han har nu belönats med dubbla utmärkelser för sina insatser under februari månad. Dels har han röstats fram till månadens spelare i Manchester United och dessutom månadens spelare i Premier League, efter att ha gjort fem mål på fyra ligamatcher under förra månaden.

Rashford säger: "Det är såklart alltid bra att vara med i konversationen. Jag känner att den här utmärkelsen (Uniteds Players of the Month) kunde gått till vilken spelare som helst (i United) de tre senaste månaderna. Alla de spelare som fått röster förtjänar att vinna. Men det får mig såklart att känna mig väldigt stolt att jag nu fått utmärkelsen tre gånger den här säsongen. Alla spelare som varit nominerade och till och med vissa som inte ens varit nominerade förtjänar det. Det visar att vi som lag blir bättre och förhoppningsvis kan vi fortsätta så."

Förutom fem mål i Premier League gjorde han också ett mål i Ligacupfinalen mot Newcastle och ett mål mot Barcelona på Nou Camp i Europa League.

 

Källa: Manutd.com

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Det var inte många som håll med mig innan säsongen när jag förklarade hur Sancho inte kommer att spela en viktig roll för United utan att det är Rashford som kommer stå som vår frontman. Twitter gick varm, men ser man vad jag ser så var det lätt att stå på sig. Försäsongen berättade allting. Sancho gjorde mål med vad han gjorde utan boll såg man direkt att han skulle sitta bänk.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen