post image

Dortmunds deadline för Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt SportBild så har Borussia Dortmund satt en deadline för när Manchester United senast måste ha köpt Jadon Sancho, om de ska vara genomförbart i sommar. 

Sancho är Uniteds primära transfermål och han passar profilen – en ung spännande spelare som dessutom har Manchester-bakgrund sedan sin tid i Citys akademi. Och efter sina år i Dortmund ses han nu som en av Europas bästa unga spelare med potential att tillhöra världstoppen i minst tio år framåt.
Skulle United ro hem den affären så hade man dels fått in ruggigt mycket kvalité på högerkanten och man hade dessutom signalerat intention och byggt vidare på det momentum man nu jobbat upp – med 16 matcher utan förlust där man gjort 43 mål och bara släppt in sex.
Sancho-till-United har redan varit en långkörare och det lär hålla på ett ta till. Men inte allt för länge. För enligt Christian Falk – Head of Football på SportBild, så har Dortmund satt datumet 10:e augusti som deadline för när Sancho måste ha sålts, om han ska säljas i sommar.
Det har förekommit rapporter om att United anser att £50 miljoner är en rimlig peng för Sancho i coronatider, men Dortmund har flera gånger klargjort att man inte kommer REA ut sin stjärna Men att man däremot är öppna för en försäljning om man får det bud man vill ha. Och prislappen tros ligga på mellan £100 – £120 miljoner.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen