post image

Dortmund: Vi respekterar Sanchos vilja

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Borussia Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke säger att man inte kommer sälja Jadon Sancho till något REA-pris trots det rådande läget.

Jadon Sancho är mycket starkt länkad med Manchester United inför sommarens fönster och det är hög trovärdighet på många av de rapporter som förekommit. Sancho förväntas kosta omkring £120 miljoner om han lämnar Dortmund i sommar och klubbens VD Hans Joachim-Watzke säger till Bild att man inte kommer blocka en flytt om Sancho vill lämna. Men det blir heller ingen rabatt pga pressat ekonomiskt läge till följd av coronakrisen.
”Man måste alltid respektera vad spelaren vill. Vi sa redan innan corona att vår preferens är att Jadon stannar med oss. Jag kan säga redan nu att inte ens rika klubbar, trots dagens kris, ska förvänta sig något kap från oss. Vi måste inte sälja någon för mindre än deras värde.”
Samtidigt rapporterar The Irish Mirror att Sancho ska ha informerat Manchester United om att han är redo att göra flytten. Enligt rapporten kan han komma att få den ikoniska tröja nr 7.

Källa: MEN, Irish Mirror, Bild

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen