post image

Domare till United v Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

På söndag tar Manchester United emot Liverpool hemma på Old Trafford i Premier Leagues nionde omgång och mannen som kommer hålla i pipan blir Martin Atkinson.

Det är inget drömläge för Manchester United att ställas mot ärkerivalen Liverpool. United har ett tungt skadeläge och sin sämsta ligastart på 30 år, medan Liverpool i våras kröntes till Champions League-vinnare och nu ångar på i Premier League där man redan leder tabellen åtta poäng före Manchester City som har andraplatsen.
Förhoppningsvis hinner skadeläget ljusna en aning för Manchester United innan helgen är här och det är dags för avspark – bl.a har det rapporterats att Paul Pogba – som varit i Dubai för att träna bort sin skada – kan bli aktuell för spel.

En annan man som också kan komma att ha stor betydelse (även om han förhoppningsvis är mest osynlig) i rivalmötet, är såklart domaren och det står nu klart att det blir Martin Atkinson som kommer vara huvuddomare.
Atkinson har redan dömt Manchester United vid ett tillfälle denna säsong. Hemmamatchen mot Leicester, som United  vann med 1-0 efter mål av Marcus Rashford - från elva meter.
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen