post image

De två spelarna Juve erbjuder för Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Tuttosport så är Juventus villiga att erbjuda en av två spelare plus en större summa pengar, för att få Paul Pogba i sommar. 

Pogba har bara gjort åtta framträdanden i år och frågan är om vi kommer få se honom i Unitedtröjan igen. Det är i dagsläget oklart hur och när den pågående säsongen ska kunna spelas klart och det är också oklart exakt hur sommarens transferfönster kommer att se ut.
Det är även oklart vad Pogba själv har för intentioner. Allt har länge pekat på att Pogba vill lämna United för antingen Real Madrid eller Juventus, men på sistone har det börjat ryktas om att fransmannen gjort en kovändning och nu istället vill bli kvar i United. Detta eftersom han sägs anse att United visat ambition och intention med värvningen av Fernandes och planerna för transferfönstret. United är plötsligt inte så långt ifrån att vara ett lag som ska kunna konkurrera på den högsta nivån..
Den italienska tidningen Tuttosport, baserad i Turin, skriver dock att Juventus kommer försöka värva Pogba i sommar och att man är redo att erbjuda United antingen Paulo Dybala eller Miralem Pjanic plus £55 miljoner för att få honom.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. Så du menar att det hade varit bättre om alla som har dött och lidit på grund av viruset hade kunnat vänta med det tills efter säsongsavslutningen istället?
   Förstår ditt tankesätt även om det känns grymt och egoistiskt.

   0
   0
   1. Tycker inte du det är synd att Corona inträffade? Kjellb skriver aldrig att de skall spela nu till veckan. Hade inte du velat se klart säsongen i den form United befann sig i innan uppehållet samt att Pogba kommer finnas tillgänglig med Fernandes i truppen?

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen