post image

De senaste rapporterna om Fernandes-till-United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sporting Lissabons manager Jorge Silas säger att han varken kan bekräfta eller dementera att Bruno Fernandes lämnar klubben under januarifösntret. 

Med bara fyra dagar kvar av fönstret så rapporteras det att United och Sporting fortfarande är en bit ifrån varandra i värderingen av Fernandes. Uniteds senaste bud ska vara £42,5 miljoner plus £8,5 miljoner i add-ons, men Sporting uppges vilja ha mer pengar för sin stjärnspelare. Summorna varierar en aning från rapport till rapport.  £46,5 miljoner up front och därefter £12,5 miljoner i add-ons eller £55 miljoner plus £12,5 add-ons, beroende på vilken tidningen man läser.
Fernandes spelade igår kväll för Sporting igen och efter matchen mot Maritimo gav klubbens manager Jorge Silas en kommentar om situationen:
”Jag kan inte bekräfta att det här var hans sista match. Jag vill att han ska stanna, men jag kan inte säga om han kommer göra det eller inte. Jag skulle vilja kunna räkna med Bruno till i alla fall slutet av säsongen. Bruno är en annorlunda spelare. Han ser saker som ingen annan ser – diagonala rörelser, långa passningar. Alla lag i Portugal hade lidit om de hade Bruno och blev av med honom. Om vi tappar honom så måste vi se oss om efter lösningar.”
 

Sky Sports-reportern Dharmesh Sheth sa inför matchen:
"Transfersagan rullar vidare. Bruno Fernandes är i Sportings trupp till kvällens match mot Maritimo. Den senaste informationen vi har är att rapporter i Portugal hävdar att Sporting är beredda att sälja Bruno Fernandes till Man United för £46,5 miljoner initialt och därefter 12,5 miljoner i add-ons."
"Den informationen jag fått är att fördröjningarna beror på orealistiska add-ons, men att Man United nu kan vara redo att acceptera. Det här kan hålla på till deadline Day, men det som är tydligt är att det finns en vilja från båda parter att göra affären."
Källa: Express, MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen