post image

"De kommer hitta pengarna som krävs"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

ESPN-experten Jan Age Fjortoft tror att alla klubbar som har möjligheten att signa Jadon Sancho kommer hitta finanserna som krävs för att genomföra affären. 

Jadon Sancho är Uniteds primära transfermål för kommande fönster, men på sistone har tidningarna listat en rad alternativa och billigare värvningar eftersom Dortmund tros hålla stenhårt fast vid sin värdering på omkring £100 miljoner och eftersom ingen riktigt vet hur transfermarknaden kommer se ut i spåren av coronapandemin. Alla klubbar har drabbats ekonomiskt, så även United och frågan är om vi får se några transfers i den storleken i sommar.
Den norske ESPN-experten Jan Age Fjortoft tror dock att alla klubbar som har möjligheten att locka till sig Sancho kommer se till att få fram pengarna som krävs.
”V i kommer se Jadon Sancho i framtiden – han kommer vara en av de bästa spelarna i världen. Han är en av de bästa spelarna i den tyska ligan. En klubb som Manchester United är ett globalt varumärke utan en global spelare. De har en global spelare och han är just nu känd för att inte spela – Paul Pogba. De är nog antagligen desperata att signa honom (Sancho). Jag tror det kommer bli den största transfern i sommar. Alla klubbar kommer hitta pengarna om de kan få Jadon Sancho.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen