post image

De Jong öppnar upp om sommarens transfersåpa

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Frenkie de Jong ger nu en kommentar om sommarens transferfönster, där både Manchester United och Chelsea försökte signa honom. 

Manchester United jagade Frenkie de Jong hela sommaren och också Chelsea hoppade på jakten. Båda klubbarna var överens med Barcelona om en prislapp på totalt 85 miljoner euro, men De Jong ville stanna i klubben och han blev också kvar.

Inför Hollands match mot Polen ikväll ger han nu för första gången en kommentar om Uniteds och Chelseas lönlösa jakt.

"Intresse från Chelsea och Man United? Jag hade redan i maj bestämt mig för att jag ville stanna i Barcelona. Jag ändrade aldrig mitt beslut under sommaren. "Jag ville alltid stanna i Barcelona och därför höll jag mig lugn under sommaren."

Det förekom också uppgifter om en pågående lönekonflikt mellan spelaren och Barcelona, där klubben dels har en skuld för uppskjuten lön under pandemin och dels också ville att han skulle reducera sin lön. Och De Jong insinuerar att det fanns meningsskiljaktigheter.

"Jag kan inte säga för mycket. Men.. Klubben har sin åsikt och jag har min egen och ibland är vi inte överens. Men i slutändan så blev det okej."

Källa: MEN, Twitter

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen