post image

De Gea: Så har vårt spel förändrats under Erik ten Hag

Skriven av: admin
Publicerad 2022-12-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David De Gea förklarar vad Erik ten Hag förändrat i Manchester United. 

Manchester United på nu äntligen inne på ett spännande spår, efter många år av planlöst fumlande. Erik ten Hag har fått en fin start i klubben och trots att hösten innehållet en rad riktiga magplask är känslan att man nu är i en process som faktiskt kan leda någonstans.

David De Gea är en av spelarna som varit i fin form under säsongen, men trots det fick han ingen VM-biljett av Luis Enrique. Istället blev han kvar i Manchester, där han nu tränar med resten av spelarna som av olika anledningarna inte närvarar vid VM och förbereder sig inför andra halvan av säsongen.

"Den här säsongen vill vi diktera matcher och vi vill ha bollen" säger De Gea på frågan vad som är annorlunda i United nu mot tidigare. "Vi vill spela från försvaret och pressa lag och pressa högt upp på motståndarens planhalva. Vi försöker behålla bollen på motståndarens planhalva, vi försöker göra mål och vinna matcher. Början på säsongen var lite tuff, men efter det så började vi spela väldigt bra fotboll och vinna matcher."

"Vi har ny manager och nya spelare, så vi behöver lite tid på oss för att lära känna coachen och hur han vill spela, men nu tycker jag vi är på rätt spår. Vi vinner matcher och spelar bra."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen