post image

De Gea hoppas på många fler år i United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David De Gea trivs med livet i Manchester United och hoppas på att karriären fortsätter i många år. 

De Gea kom till United sommaren 2011 och har under åren i United gått från talang till värdens bästa målvakt till att nu kanske tappat lite i form det senaste året. Spanjoren har fortfarande en mycket hög högstanivå, men tavlor man aldrig såg förr kommer nu med jämna mellanrum och många har ropat på att Dean Henderson ska få chansen.
De Gea hoppas dock på många år till i Manchester United.
”Jag vill bara fortsätta spela, ha kul på träningarna och ha kul med mina lagkamrater, personalen och alla här. Jag njuter av att bära Manchester United-tröjan i alla matcher och att spela på Old Trafford är alltid speciellt. Jag är tacksam över att vara här och förhoppningsvis kan jag vara här i många år till” säger De Gea till Manutd.com.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

18 KOMMENTARER

 1. Om De Gea väljs även i fortsättningen som nummer 1, då kommer inte Dean Henderson.
  Jag tror inte att Dean, som kanske är topp 3 av engelska målvakter, riskerar en säker försteplats i ett PL-lag till att sitta på bänken i flertalet matcher i United för att därifrån hoppas att De Gea skadar sig ordentligt.

  0
  0
  1. Fricken89,
   Det du säger VILL vi alla.
   Men jag tror, tyvärr, att hans peak är redan passerad. De Gea är alldeles för ojämn. När han är bra, är han världsklass. Och när De Gea är dålig, då är han sämre än Pickford (och det borde säga allt). Utöver sin ojämnhet, är De Gea fortfarande för dålig på inlägg. Frågan är om han någonsin kommer känna sig trygg i målvaktsområdet?

   0
   0
   1. Människor har vi alla dåliga perioder som man kan ta sig ur. Och just målvakt på denna nivån kan man vara till man är 40 år och mer, se bara på Buffon. Jag tror på De Gea, han har varit hjälten för oss sedan Sir Alex pensionerades, fast de senaste två säsongerna har han rasat något i nivå av största sannolikhet pga påfrestningarna av dåligt försvarsspel från hans lagkamrater framför honom, som gjort att han tvingats rätta till misstagen med sina övernaturliga klass-räddningar, som efter så lång tid satt sina spår. Inget konstigt egentligen, det visar bara att han är mänsklig och behöver stöttning! Det som han har gjort för klubben visar hur mkt han brinner för den.
    När han är på topp, så är han bäst i världen, det ska man inte bara kasta bort.

    0
    0
    1. Ska tillägga att jag håller med dig angående att De Gea inte är den bäste på att hantera inlägg i straffområdet, men där har vi Romero som kan sköta den punkten bättre. Jag önskar faktiskt att man vågade rotera mer mellan dessa två. Romero har inte gjort mer besvikelse än vad De Gea gjort, det skulle göra dem båda gott. Beroende på motståndarnas styrkor, så kan Romero i vissa matcher vara mer lämplig.

     0
     0
     1. Jag har inte sett De Gea på topp sedan den där sanslösa bortamatchen mot Spurs förra säsongen. Då vi alla gav honom betyget ”Cantona klass”, dvs en 7a.
      Vissa baklängesmål kan vi alltid skylla på Maguire och Lindelöf, så alla baklängesmål är inte målvaktens fel.
      Men jag tycker hans ojämnhet gör att klubben borde börja leta efter en ersättare, en ersättare som verkligen får också chansen att spela i PL och CL/EL och inte bara med U23 och inrikes cupmatcher.
      Blir De Gea konkurrensutsatt på riktigt och på lika villkor, då kanske han steppar upp och börjar spela världsklass igen och får dessa 7or av oss igen.
      Ole ska inte säga till De Gea: Du kommer alltid stå så länge du är frisk och hel, lite som Ole tydligen ska ha sagt till Pogba. Även stjärnspelare som Pogba, Rashford, Maggan och Fernandes ska bänkas eller t.o.m. lämnas utanför truppen om dom inte är i form (obs skadade spelare räknas inte in). Dagsformen ska alltid styra vem som spelar. Inte namnet på spelaren.

      0
      0
     2. Vill också påpeka att Buffon är inte i närheten lika bra idag som han en gång i tiden var. Ytterst märkligt att Juventus inte går och köper en ny och betydligt yngre målvakt.
      Vi kanske ska passa på och säljer De Gea till Juventus för £100M.
      Och sen tar vi hem Dean Henderson gratis från Sheffield U.

      0
      0
  2. Han säger vad han vet att fansen vill höra. Jag glömmer inte allt hans velande med att skriva på nyttt kontrakt och mata ut så mycket pengar som möjligt. Inte heller hans försök att få lämna till Real Madrid för några år sedan. Nej, inte ett äkta unitedhjärta som somliga verkar tro. Minnet är kort ibland!

   0
   0
   1. Martin,
    Ingen har glömt detta.
    Inte heller De Gea själv.
    För min del är det helt naturligt att en spanjor skulle vilja spela i Spanien. Och De Gea är väl från Madrid, så varför inte i stans bästa lag? Frågan är väl också om De Gea petar Courtios och Oblak idag?

    0
    0
    1. Jensen: Nej, inte konstigt och jag klandrar inte honom för det, men jag tycker fans som köper De Geas kärleksförklaringar till united är naiva. Han säger så för att vinna fansen hjärta, men det är inte äkta.

     0
     0
 2. Precis, de senaste två säsongerna har De Gea inte hållit samma nivå (angående det du skrev om att du inte ansett De Gea varit världsklass sedan Spurs-matchen förra säsongen), vilket jag redan påpekat.
  Angående det du skrev om att ingen spelare är säker på sin plats i elvan, stämmer också. Därav skrev jag i min förra kommentar att man kan rotera med Romero, som dessutom är vassare att hantera farliga inlägg i straffområdet.
  Angående Buffon så håller jag med om att han inte är lika bra – i dagsläget, men för bara ett och två år sedan var han klass och då var han 40 och 41 år gammal. Och han tillhör fortfarande Juventus. Min poäng är att målvakter kan hålla klass högre upp i ålder än utespelare. Ser man till De Geas kvalitéer så kan han lätt spela på toppen i 10 år till.
  De Gea är största anledningen till att United från 2013-2018 inte slutat sämre i ligan. Försvarsspelet har varit en Akilleshäl för United ända sedan Vidic och Ferdinand la skorna på hyllan. Därefter har laget förlitat sig på De Geas hjälteinsatser, som han från ca två säsonger tillbaks framtill nu fått bieffekter av.
  Med stöttning och rätt coachning och genom rotation få honom att kämpa hårdare för sin plats, så kan vi nog få igång honom igen. Han har ju hjärtat på rätta stället, så då kommer han kämpa hårdare för sin plats.

  0
  0
  1. Fricken89,
   I stora drag tycker du och jag likadant om De Gea.
   Men jag förstår inte varför det var så viktigt att behålla honom då han mycket tydligt ville lämna för Real Madrid.
   Självklart är det svårt att hitta en ny målvakt som är lika bra. Men idag har vi redan Dean Henderson i organisationen, som har potential att bli lika bra som De Gea.
   Jag har alltid haft uppfattningen, att om en spelare verkligen vill lämna (skitsamma vilken orsak det är), då ska man låta spelaren lämna om det finns n klubb som vill betala den sk marknadspriset.

   0
   0
   1. Det finns inget skriftligt som säger att De Gea själv uttryckligen och personligen sagt att han ville lämna för Real Madrid, inte heller har det synts på hans prestationer ute på planen att han inte ville/vill vara i United. Dessutom att man skyller på att den påstådda affären kraschades av en fax? Vem har ens fax i dagsläget? Jag säger inte att inte en affär var nära, det jag säger är att vi kan inte veta säkert. Men det som är säkert är att De Gea själv aldrig har sagt att vill bort, bara media som kommer med påståenden precis som de alltid gör.

    0
    0
    1. Reals president gick ju ut och sa att det i princip var klart, men sket sig i sista stund och skyllde på Uniteds oförmåga att göra stora affärer. Man försökte ju även överklaga, men fick inte igenom det. Så nog var han nära Real alltid. Men jag klandrar honom inte, dock svårt för snacket om att han har hjärtat i United. Det har en sån som Rashford, De Gea är som de flesta fotbollsspelare, en legosoldat som vill vinna titlar och tjäna pengar. Vare sig det är i united eller någon annanstans.

     0
     0
     1. Om han bara är en legosoldat, så borde han lämnat för längesen. United har inte direkt rosat marknaden sedan Sir Alex lämnade. Och det hade (som sagt) synts på hans prestationer också om han vore missnöjd över något i klubben. Folk runt omkring honom och andra klubbars presidenter kan säga vad de vill, men faktum kvarstår att De Gea aldrig själv sagt att han vill lämna. Det är stor nog och han har visat det genom att gå in helhjärtat i matcherna i både bra och dåliga tider.

      0
      0
     2. Fricken89: Nja, vilka klubbar har varit i behov av en målvakt att man velat lägga närmre miljarden på en? För United lär knappast sålt De Gea särskilt mycket billigarare. Glöm inte att De Gea väntade otroligt länge med att förlänga kontraktet, förmodligen för att han ville vänta och se vilka möjligheter han hade att förhålla sig till. När han krita på nytt kontrakt fick han en riktigt fin lön som förmodligen de andra inte kunde eller ville överträffa. Sedan tror jag säkert han trivs i United, men hjärtat för klubben, nja, money talks…

      0
      0
     3. Att vänta på erbjudanden från annat håll vid kontraktsförhandlingar förekommer bland alla spelare, säkerligen t.o.m av Rashford som du gärna framhåller som ett helhjärtat exempel. United har inte tvingat kvar De Gea, man har lagt fram erbjudande som han sedan accepterat. De Gea är en av få som är förtjänt av att tjäna mest i klubben. Det är det som händer i slutändan av förhandlingar som är det väsentliga – och då har De Gea valt att stanna kvar och han har varit fullt fokuserad på United. Han har inte varit alls lika bra i sitt landslag som i United, det säger en hel del att man klickar inte överallt.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen