post image

De Gea frågetecken inför Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David De Gea tvingades lämna planen skadad i gårdagkvällens landskamp mot Sverige och nu är han ett stort frågetecken till söndagens rivalmöte med Liverpool. 

Manchester Uniteds tunga höst har präglats av skador på många nyckelspelare och det är givetvis en starkt bidragande orsak till den usla säsongupptakten och den i skrivande stund 12:e platsen i Premier League.
Skadeläget har sett ut att hinna ljusna inför matchen mot Liverpool då det rapportratts att många spelare kan hinna bli spelklara innan söndagens avspark – Paul Pogba, Anthony Martial, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Mason Greenwood och Jesse Lingard har alla rapporterats kunna bli friska. Och Victor Lindelöf spelade för Sverige i går, så han är att räkna med.

Oturligt nog så är nu den kanske viktigaste av dem alla ett stort frågetecken - David De Gea. Spanjoren ådrog sig en muskelskada under gårdagens EM-kval mellan Sverige och Spanien på Friends Arena. Det var i andra halvlek som De Gea direkt efter en utspark signalerade mot bänken att något hade gått snett och han tvingades kliva av och ersättas av Chelsea-keepern, Kepa.
Innan skadan hade De Gea stått för en rad mycket fina räddningar i en väldigt underhållande match, som slutade 1-1 efter att spanjorerna fått in ett sent kvitteringsmål.
Omfattningen av De Geas skada är just nu oklar, men Ole Gunnar Solskjaer lär ge oss en uppdatering under fredagens presskonferens.
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen