post image

Därför vill inte vissa PSG-fans ha Pogba till klubben

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ryktena om att Pogba är på väg till Paris Saint-Germain har inte tagits emot väl av alla klubbens fans. Här är anledningen. 

Pogba länkas just nu starkt med en flytt till PSG. Det rapporterades under gårdagen att han nobbat ett nytt stort kontrakt från United samtidigt som det ryktas om att hans agent Mino Raiola är nära att komma överens om personliga villkor med PSG.

Men ryktet verkar inte ha tagits emot så väl av alla PSG-fans. I dag hängde en banderoll på Parc des Princes, med texten: ”Du borde lyssna på din mamma Pogba. Hon vill inte se dig här och det vill inte vi heller.”

Enligt sajten 90min så är anledningen att Pogbas familj är erkända Marseille-fans. Och Marseille är en stor ärkerival till PSG. I en intervju med Canal+ 2018 sa Pogba:

”Jag är säker på att jag inte kommer spela klubbfotboll på Parc des Princes. Det är inget som attraherar mig eftersom min far och mor var fans till Marseille, så Paris passar inte riktigt in i mina planer.”

Läs mer på 90min

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen