post image

"Därför utmanar inte United om Werner"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt journalisten Sam Pilger så känner sig Manchester United allt säkrare på att man kommer lyckas värva Jadon Sancho i sommar. 

Timo Werner uppges vara nära en övergång till Chelsea och United sägs ha beslutat sig för att inte utmana om tyskens signatur. En anledning till det är enligt journalisten Sam Pilger – som skriver för bl.a The Athletic, FourFourTwo, The Times, Forbes m.fl – att United känner sig allt mer säkra på att man kommer lyckas signa Jadon Sancho.
”Manchester Uniteds ovilja att jaga Timo Werner beror delvis på deras ökade tror på att de kommer signa sitt primära transfermål i sommar – Jadon Sancho” skriver Pilger på Twitter.

Källa: MEN, Twitter

Kommentarer till artikeln

16 KOMMENTARER

  1. Orsaken till artikeln är ganska uppenbar. United har inte medlen att gå för båda så man prioriterar Sancho. Då spelar det egentligen ingen roll vilken position de spelar på.

   0
   0
   1. Precis. Och det är framförallt på högerkanten man behöver absolut toppklass. En till central anfallare vore väl inte helt fel, men tror ändå man vill fortsätta med Martial och låta Greenwood få chansen mer och mer där. Högern är betydligt mer akut!

    0
    0
    1. Rio5,
     Var har du fått denna siffra ifrån. Nån pålitlig källa?
     United har de senaste åren tjänat allt mindre pengar pga uteblivna betydelsefulla titlar, detta påverkar starkt på inkomsterna och sedan ökade löneutgifter utöver allt. United har PLs överlägset högsta löneutgifter.
     Jag tror inte heller pengar finns för större köp. Bara köpa in Sancho kräver en finansiell plan, det betyder att några 1,5 miljarder kronor finns inte på nåt konto som väntar att bli investerade. Det betyder att det finns inga 5 miljarder som du fantiserar om. Men ett köp av Sancho klarar troligtvis United av denna sommar.

     0
     0
  1. Enligt vissa här vill varenda jävla spelare i Europa till Manchester United (GGMU7 exemplvis), men det är inte riktigt så tugget går på gatorna hör i Manchester om vi säger så 😄🍻

   0
   0
 1. Det är mycket snack/skriverier att Sancho mer eller mindre är klar för United.
  Undrar om Ole & Ed har plan B (eller C) utifall Sancho skulle välja något annat lag?
  Det är just på högersidan vi är som svagast och förstärkning är nödvändig för att nå till säker CL-mark.
  GGMU7 kanske vet, du har ju koll på vilka spelare vill spela för Manchester United?

  0
  0
  1. Mycket snack och skriverier skriver du själv ju. Ingen vet vad som händer förens det är helt klart.
   Angående skriverierna, att det dyker upp artiklar på Unitedsverige.se innebär inte att det är sant eller att uppgifterna stämmer. Många här inne tar varje artikel på liv och död.. ta det lugnt och vänta in till sista sekund. Då kan man sitta här och diskutera om det var rätt värvning eller inte osv.

   0
   0
 2. Så svar på ditt fråga, nej jag vet inte vilka spelare som vill spela för Manchester United. Jag har aldrig suttit här och sagt ”den här spelaren hade gått till Liverpool, Barca eller Madrid istället för manchester united om denne fick chansen”. Något du har sagt upprepade gånger.

  0
  0
  1. Nu finns det en artikel här inne som säger att Sancho skulle välja Liverpool före United om United skulle missa CL-spel. Jag tror inte alls på detta, då jag tror att han hellre stannar ett år till i Dortmund och spelar i CL med dom istället, om nu United skulle missa CL.
   Sen om Liverpool inte är beredda att betala 500 miljoner för Werner, tror jag inte heller att dom vill/kan betala det dubbla för Sancho. Så var Sancho än kommer hamna i framtiden, lär det inte bli i Liverpool.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen