post image

Coronaviruset: United tvingades byta hotell

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så bytte Manchester United hotell i sista sekund under sin resa till Spanien efter rädsla för Coronaviruset - efter att Rafael Benitez och hans kinesiska lag bott på det först tänkta hotellet. 

Coronaviruset fortsätter sprida sig och har nu skördat över 1100 liv och över 40000 fall har konstaterats – den övervägande majoriteten i Kina.
The Mirror rapporterar att när Manchester United i lördags reste till Marbella i Spanien så fick man byta hotell i sista sekund, eftersom Rafael Benitez hade bott på det tilltänkta hotellet Westin La Quinta Golf Resort med sitt kinesiska lag Dalian Yifang – som just nu väntar på att få redo på när man kan återuppta fotbollen, som för tillfället pausats till följd av Coronavirusets framfart. Den kinesiska klubbens vistelse fick United att snabbt se sig om efter ett nytt hotell och man bokade in sällskapet på hotellet Kempinski i Estepona istället.
 

Manchester United återvänder ifrån sin resa nu på fredag för att förbereda sig inför måndagens stora uppgift - Chelsea borta på Stamford Bridge. En match som blir mycket viktig i kampen om de där viktiga Champions League-platserna.
Källa: Mirror
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen