post image

Collymore: Amatörmässigt av Arnold – det förvärrar klubbens kaos

Skriven av: admin
Publicerad 2022-06-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Stan Collymore riktar skarp kritik mot Richard Arnold för beslutet att möta upp arga supportrar på en lokal pub.

I helgen blev en grupp Manchester Uniteds-supportrar minst sagt överraskande när Manchester Uniteds VD Richard Arnold dök upp på en pub och bjöd på dryck och ett öppet samtal. Supportergruppen hade planerat en anti-Glazer demonstration utanför Arnolds hus och satt och laddade upp på en lokal pub när VD:n – som hade hört talas om att gruppen var på väg – dök upp.

Ett samtal följde där Arnold på ett minst sagt okonventionellt sätt pratade öppet om hur Manchester United bränt mängder av pengar de senaste åren, hur man jobbade stenhårt på att säkra de transfermål Erik ten Hag vill ha m.m. Det var ett ovanligt grepp från en så högt uppsatt man. Och det har kritiserats av vissa och hyllats av andra.

 

En som menar att det var ett felaktigt och amatörmässigt agerande är den gamle Liverpool/Aston Villa-spelaren Stan Collymore.

Richard Arnolds beslut att träffa Manchester Uniteds fans nere på puben är amatörmässigt" skriver Collymore i sin spalt i The Mirror. "Jag menar kom igen, kan ni föreställa er Martin Edwards, David Gill eller Peter Kenyon dyka upp på Dog & Duck i Wilmslow för att öppna upp sig för supportrar? Självklart inte."

"De hade aldrig känt behovet att tysta några få människor från Twitter och det visar bara hur djupt United sjunkit både på och utanför planen sedan sina storhetsdagar. Arnolds påstående om att han var besviken men inte helt förvånad över att samtalet hade spelats in vittnar om att han visste vad han gjorde."

"Han visste vilket budskap han ville förmedla, vilket var ungefär: "Vi har bränt mängder av pengar, men skyll inte på mig. Jag är den som nu försöker göra något åt det." Och det i slutet av en vecka då United hade missat Darwin Nunez till sina största rivaler och när vi hör att Erik ten Hag inte får alla de spelare han vill ha, att United inte längre är den första klubben de bästa spelarna ringer så var det här nog det sista de behövde."

"Det gör klubben värre, inte bättre och det får inte Arnold att framstå som en bra ledare. Om jag var en spelare som övervägde United i sommar så skulle jag tänka en gång extra. Låt säga att valet stod mellan United, Liverpool och Manchester City så hade jag pratat med United av ren artighet med tanke på klubbens storlek. Men om jag såg VD:n på video säga "vi har bränt cash och det har inte slutat än, kom och titta på vår träningsanläggning bara och spelarna där för att se vad vi spenderat pengar på." Då hade jag tänkt "varför ska jag gå dit och lösa det åt dem."

"United snubblar från en katastrof till en annan och Arnold har varit där länge nog för att ha haft en inverkan på den administrativa strukturen, de rätta och de felaktiga anställningarna. Så han är inte direkt benådad från skuld i de sakerna. Ja, där är han på video och pratar som en man som vill bli väl omtyckt och älskad utan att ta något ansvar. Och en annan sak som ska sägas är också att supportrar som verkligen älskar klubben - ska de posta detta på sociala medier där alla Liverpool och City-fans redan skrattar?"

"De kunde bara sagt till VD:n "okej vi förstår dig, håll oss och supporter-klubben informerad, håll kommunikationen öppen." Men att posta det på sociala medier. Om det är Uniteds supportergrupp så hade jag varit oroad över den riktning man är på väg i. Och om det är nivån på Uniteds administration så hade jag varit oroad över det också."

Källa: Mirror

 
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen