post image

Cole: Jag hade blivit galen om jag spelade med Antony

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Andy Cole sågar Antony för att inte leverera fler chanser till Rasmus Hojlund. 

Antony har fått utstå mycket kritk under sin 1,5 säsong i Manchester United. Brasilianaren, som köptes från Ajax för 100 miljoner euro sommaren 2022, saknar ofta slutprodukt och har inte levt upp till prislappen.

Han får ofta kritik för att vara för enkelspårig och lättläst på sin högerkant och den gamle Unitedanfallaren Andy Cole menar att hans beslutsfattande påverkar Rasmus Hojlund negativt:

"Om jag hade spelat med Antony så hade jag blivit galen. Som anfallare om man spelar med någon som Antony och han inte får in inlägg från sidan så skulle man slita håret av sig. Anfallare behöver inlägg. Speciellt Rasmus Hojlund som ännu inte gjort mål i Premier League."

"När Antony skär in på sin vänsterfot så kommer han skjuta nio gånger av tio. De enda chanserna som Hojlund kommer få av Antony är om målvakten släpper retur på någon av hans distansskott."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

   1. OllE,

    Det mest märkliga med Antony är att han är ten Hags förstaval när ten Hag ville köpa in en ny höger ytteranfallare. Antagligen fungera Antony väl i Ajax och i den Holländska ligan. Men efter ett drygt år i United och i PL, är det ingen tvekan att Antony suger big time!

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen