post image

Cole: Därför borde United INTE försöka signa De Jong i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Andy Cole förklarar varför han anser att Manchester United borde fokusera på andra transfermål. 

Det har ryktast om att Manchester United kommer göra nya försök att signa Frenkie de Jong i sommar. Men holländaren sa nyligen att han vill stanna länge i Barcelona och att han inte ändrat sig gällande sin framtid. Han fick nyligen också en rak fråga om han kommer signa för Manchester United i sommar och svarade då: ”Jag tror inte det. Men man vet aldrig såklart. Men jag är väldigt lycklig i Barcelona.”

Den gamle Unitedanfallaren Andy Cole tycker dock inte att United borde ge sig in i en desperat jakt på De Jong i sommar igen, efter förra sommarens långdragna transfersåpa.

"När jag tittar på det utifrån - är Frenkie de Jong mittfältaren som kan göra det för Manchester United? Nej, det är han inte. De Jong är en väldigt bra spelare och det går inte att förneka, men tittar man på förra sommarens transfersåpa så måste man undra varför Manchester United skulle vilja hamna i den positionen igen. De behöver gå för spelare som vill komma till klubben, som tex Casemiro ville. Om de börjar jaga De Jong igen kommer de se desperata ut. Vi pratar om Manchester United här. Om en spelare inte vill spela för klubben så gå istället vidare till nästa alternativ."

"Barcelona var inte det bättre laget i de två matcherna mot Manchester United, men om de vinner La Liga kommer De Jong att tänka "varför ska jag lämna Barcelona." Speciellt om de fixar sina ekonomiska problem. Jag vill bara att Manchester United ska veta att de kan gå ut på marknaden och attrahera vilken toppspelare som helst. Det handlar inte om pengar. Alla toppspelare kommer jagas av många klubbar och få bra betalat var de än går, så det spelar ingen roll längre. Spelare kommer titta på sina chanser att vinna Premier League, FA Cupen, Ligacupen och Champions Leauge."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen