post image

Chong: United har en briljant plan

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tahith Chong säger att det ska bli spännande att se hur Manchester Uniteds "fantastiska plan" formas under det kommande året. 

United har under Solskjaer på allvar anammat traditionen av att vagga in akademispelare i förstalaget och många ungdomar har fått regelbunden speltid under säsongen. Spelare som Brandon Williams, Mason Greenwood, James Garner och Ethan Laird har alla skrivit nya kontrakt det senaste året och den senaste i raden av unga talanger som förlängt med klubben är Tahith Chong, som efter långa förhandlingar i förra veckan skrev på nytt kontrakt för Manchester United.
Och 19-åringen är exalterad över att se Uniteds plan ta form under kommande år.

"Jag är i den klubb där om man jobbar hårt så får man chanser. Det handlar helt om att ta tillvara på de chanserna man får. Vi har en manager som tror på unga spelare och det är en spännande tid just nu. Jag pratar med managern och alla runtom klubben om vad som är bäst för en att göra."
"Jag tycker att klubben har en briljant plan och det är bara spännande att få se vad som kommer hända nästa år. Klubben har gjort ett fantastiskt jobb med unga spelare. Det har alltid varit en klubb som ger unga spelare chanser och det här året har varit fantastiskt i hur managern visat tro på de unga spelarna" säger Chong till MUTV.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Den här killen borde ha kommit längre i sin utveckling, ofattbart omogen i belutsfattandet och allmänt valpig i spelet.
  I mitt tycke ser han ut som ett barn som spelar med och mot vuxna män.
  Som 19åring borde det inte se ut på det viset om man är tänkt att slå sig in i en seniortrupp, oavsett om nivån är Man Utd eller en random svensk div4 förening..

  0
  0
  1. Nu tycker jag du var lite hård. Han har kanske hoppat in 3-4 kanske 5 gånger den här säsongen och den totala speltiden han fått är inte mycket. Svårt att utvecklas om han inte får tillräckligt med speltid.

   0
   0
   1. Måhända är jag lite väl hård, men av det jag sett de senaste åren av honom så står jag fast vid mina ord.
    Killen fyller förövrigt 21år i december, och får trots sin ålder inte ens ”normal” speltid mot svagare motstånd i t.ex FA cupen..
    Här ligger inte en hund begraven, en hel kennel har begravts.
    Men jag skulle ju så klart älska att ha fel, har haft det förr och har det gärna igen, men som i Lingards fall i denna ålder, kan jag ingenstans se en spelare som i framtiden ens borde sitta på en Unitedbänk.
    ( att Lingard ryms på bänken handlar om att truppen har varit svag, inte att killen håller Unitedklass)

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen