post image

Chong: De har erbjudit mig ett kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tahith Chong ger en uppdatering om framtiden efter den senaste tidens rykten om att han inte kommer förlänga kontraktet med Manchester United. 

Tahith Chong är en av de mer talangfulla spelarna i Manchester Uniteds akademi, vars framtid på sistone varit omdiskuterad. 19-åringens kontrakt går ut till sommaren och det har ryktats om att bl.a Juventus står redo med ett kontraktserbjudande.
Så sent som i går rapporterade den italienska tidningen Calciomeracto att Chong bestämt sig för att inte förlänga med United, men nu ger han själv en uppdatering om framtiden och säger att ingenting är klart eller bestämt ännu.

"Det är fortfarande tidigt. Jag är fortfarande en Manchester United-spelare och säsongen är i full gång. Det är där min fokus ligger just nu. Kontraktet kommer att ske naturligt."
"Jag är fokuserad på den här säsongen. Ja de (Manchester United) har erbjudit mig en deal, men just nu är också säsongen i full gång. Jag håller alla mina valmöjligheter öppna. Men det är viktigt att behålla fokus på den här säsongen och sedan får vi se vad som händer"  säger Chong till Fox Sports.
Spelarens agent har tidigare bekräftat att flera toppklubbar visat intresse.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen