post image

Rykten: Chelsea ute efter Gomes

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så har Angel Gomes nobbat Manchester Uniteds senaste kontraktsförslag samtidigt som Chelsea sägs vara intresserade av att signa honom. 

Tahith Chong skrev i veckan på ett nytt kontrakt för Manchester United efter långa förhandlingar, men hans akadmeikompis Angel Gomes framtid är fortfarande inte utredd. Enligt Mirror och Metro så har United erbjudit engelsmannen ett kontrakt värt ca £25 000 i veckan men hans representanter sägs inte vara nöjda med det erbjudandet.
Flera klubbar har uppgetts vara intresserade av att signa 19-åringen – vars kontrakt går ut i sommar – och enligt rapporten har nu även Chelsea gett sig in i racet.
 

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Är det bara jag som tycker att chong är urusel? Han hade gärna fått lämna, tror inte alls på honom. Där emot så tycker jag mig se något i Gomes var gång han får speltid. Trots det så får chong spela gång på gång när det finns möjlighet och Gomes får sitta kvar på bänken.

  0
  0
  1. Först och främst så spelar dom inte på samma position! Att Chong spelar är inte på bekostnad av Gomes. Chong har stor potential och anledningen till att han inte får ut sin potential är hans fysiska, han behöver bygga på sig muskler! Gomes kan bli bra, vet dock inte om han blir det i United då jag inte har sett han göra något märkvärdigt när han har fått spela. Båda måste hur som helst lånas ut nästa säsong..

   0
   0
   1. Gomes lirade några försäsongsmatcher och överglänste chong. Om jag inte mins helt fel så spelade han även någon match i början av EL och visade på sin talang. Du har rätt i att de inte spelar på samma position men när OGS befinner sig i ett skede i en match då det är dags att byta in unga spelare väljer han aldrig Gomes. Han skickar alltid in chong och han är alltid kass. Jag ser inget i honom.
    Hoppas jag har fel!

    0
    0
   2. GGMU7: Tycker inte att Gomes ser ut som ett muskelberg heller direkt… Tror det snarare är mentalt. Seniorfotboll är tuffare än juniorfotboll på alla sätt, även mentalt. Där verkar inte Chong hänga med riktigt. Jämför med WIlliams, killen ser ut att väga 60kg och är hur tuff som helst. Mentalt!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen