post image

Chelsea överväger Aubameyang istället för Sesko

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Chelsea konkurrerar med Manchester United om Benjamin Sesko, men överväger också Pierre Emerick Aubameyang.

Både Manchester United och Chelsea jagar just nu Salzburgs stora talang Benjamin Sesko. Salzburg vill inte sälja 19-åringen – som har fyra år kvar på kontraktet – i sommar, men sägs ändå vara redo att sanktionera en försäljning om priset är oemotståndligt. Det har ryktats om £55 miljoner.

Manchester United har träffat spelarens agent vid flera tillfällen och Sky Sports rapporterade igår att man också inlett samtal med Salzburg, men att det man i detta nu har olika syn på spelarens prislapp och att man nu ska överväga huruvida man ska jobba vidare på affären eller ta sikte på annat transfermål.

Samtidigt rapporteras det också, från trovärdiga håll, att Chelsea inlett samtal med spelarens agent och är redo att utmana United om hans signatur.

Förhoppningsvis för Uniteds del så fokuserar Chelsea istället på Pierre Emerick Aubameyang, som nu sjunkit i hackordningen i Barcelona.

Fabrizio Romano rapporterar:

"Chelsea överväger nu Pierre Emerick Aubameyang som potentill ny striker. Diskussionerna har redan inlett på spelarsidan, fortfarande inget bud till Barcelona. Han är ett av namnen på Chelseas lista efter att man hållit möte om Sesko och andra transfermål."

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen