post image

Castles: United lägger bud på Bellingham

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Duncan Castles skriver i Daily Record att Manchester United lagt ett substantiellt bud på Birminghams supertalang Jude Bellingham. 

Tidigare i veckan rapporterade tidningen The Mirror att Manchester United erbjudit Birmingham £12,5 miljoner för deras 16-årige talang Jude Bellingham och nu hävdar journalisten Duncan Castles – han som var först med att rapportera om Sir Alex pension våren 2013 – att Manchester United lagt ett ännu högre bud – £25 miljoner skriver han i Daily Record att United ska ha erbjudit.
Bellingham blev Birminghams yngste förstalagsspelare någonsin då han gjorde sin debut i augusti och han har varit ordinarie på deras mittfält sedan dess. Han spås en ljus framtid och scouter från flera storklubbar, bl.a Arsenal har bevakat hans utveckling under säsongen.
Enligt tidningen ska United även ha kontaktat Aston Villa gällande Jack Grealish under januarifönstret, men fått beskedet att han inte är till salu.
Källa: Daily Record

.
 
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

   1. Jag har sett han spela mer än en gång. Vi ser olika på saken uppenbarligen. Med rätt coachning och skolning så skulle hans fysik kunna bli en fördel. Om han kan få det i dagens United är jag mer tveksam till dock. Vårat mittfält väger ju för lätt många gånger t ex (räknar inte med Pogba för han spelar aldrig och lär försvinna).

    1
    5
    1. Påsen: Skolning? Bara för att han är ung betyder det inte att han kan skolas till att bli mindre klumpig? Hans grundteknik är alldeles för dålig – och det är ingenting du kan träna på – thats it. Om några år kommer du inte kunna se skillnaden på honom och Fellaini, garanterar dig det.

     2
     1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen