post image

Carrick: Det gillar jag mest med Fernandes

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Carrick förklarar vilket av alla Bruno Fernandes attribut han gillar mest och säger att portugisen kommit in väldigt bra i sin nya klubb. 

Fernandes fick en bra start på Unitedkarriären. Efter debuten mot Wolves så var det vinteruppehåll och en träningsresa till Marbella – en chans att komma in och lära känna lagkamraterna i varmt väder och mer avslappnad miljö. Michael Carrick säger att 25-åringen kommit in riktigt bra i gänget och förklarar också vad han gillar mest med Fernandes:
”Ja, han känner sig hemma i det här varma vädret! Det är det han är van vid, men ja han har kommit in väldigt bra. Han är en intelligent och smart grabb och han pratar väldigt bra engelska, så det har gått smärtfritt.”
 

"Och vi har många spelare som pratar portugisiska också. Men han han har kommit in väldigt bra och nu väntar han bara på att få matcher och att bli bättre ju fler matcher han får."
Så vilken egenskap är Fernandes bästa enligt Carrick:
"Det finns så mycket att prata om. Jag tror det huvudsakliga är hans lugn och kvalité med bollen. Han ser en passning och spelar den. Och han kan göra mål. Men det är mer det där lugnet och spelintelligensen som jag verkligen gillar mest med honom. Och det är jag säker på att vi kommer få se mycket utav."
 
Källa: Manutd.com
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen