post image

Carragher: Nu får det vara nog med ursäkter, jag är så trött på det!

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jamie Carragher säger att Gary Neville, Roy Keane och andra måste sluta komma upp med ursäkter kring varför United inte riktigt räcker till. 

Manchester United har en startelva med världsspelare och man har bredden i truppen. Man har alla förutsättningar att utmana om de stora titlarna, men ändå är det någonting som inte riktigt tycks klicka. Många menar att mittfältet fortfarande är ett problemområde som kan visa sig bli avgörande, men Jamie Carragher anser att det får vara nog med ursäkter nu.

”Han (Gary Neville) kommer konstant upp med ursäkter för sin gamle polare Ole, inte sant? Jag skrev en kolumn om det i tidningen. Jag var med Gary Neville för några dagar sedan och vi gjorde en Youtube-chat om säsongen ihop med Roy Keane. De två kom upp med ursäkter för Ole eftersom de brukade spela med honom och han är deras polare.”

"De sa "vi kan inte vinna ligan, de saknar fortfarande det här och det där, Glazers investerar inte tillräckligt med pengar, de borde signat Harry Kane" osv. Jag satt där och tänkte "de har just signade en spelare som vunnit Champions Leauge fyra gånger med Real Madrid och en gång med United, ni har just spenderat £73 miljoner på en winger (Sancho). Ni slutade 2:a förra säsongen och förlorade inte en enda match på bortaplan. Jag sa "ni har ju bara ett steg kvar att ta."

"Jag tänkte, nu får det vara nog - nu skriver jag en kolumn om det. Ärligt talat, det gjorde mig så irriterad. Ursäkterna i Manchester United måste få ett stopp. Jag är så trött på det. Varenda spelare kostar över £50 miljoner. Det är helt otroligt."

 

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen