post image

Cantona: De respekterar inte fansen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Eric Cantona säger att fotboll-Europas stormakter missat det viktigaste av allt - att respektera sina fans. 

Kritiken mot den nya Superligan fortsätter att välla in från alla håll och kanter och en av de många personer som ventilerat sina känslor kring projektet är Manchester United-legendaren Eric Cantona, som känner att ESL missat det viktigaste i sina planer på den nya utbrytarligan – att respektera fansen genom att ta del av deras åsikter.

"Jag ska säga något om den europeiska Superligan. I ett år har vi tittat på matcher på TV med de bästa lagen i världen och de bästa spelarna i världen och det har ändå varit så tråkigt. Och det är forfarande så tråkigt."

"För fansen är inte där. Fansen som sjunger, hoppar och supportar sitt lag. Så fansen är det viktigaste inom fotbollen - de måste respekteras. Frågade dessa storklubbar sina fans om vad de ansåg om den här idén? Nej tyvärr inte, vilket är väldigt synd."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag har principer och väljer mitt lag att genomföra detta så är det inte längre mitt lag men jag kan inte heller förmå mig själv att ens försöka låtsas som om jag känner något för något annat lag. Det är bara Manchester United för mig. Så vad nu? Jag känner mig helt förstörd av detta. Förvirrad, ledsen, arg. Alla känslor på samma gång. Jag skyller också allting på den amerikanska girigheten som färgar deras land, den genomsyrar nu Manchester United. Vilka andra än Glazers hade de amerikanska kontakterna att trycka på för detta? Joel har sitt namn som vice VD i superleague. Ni förstår inte det hatet jag känner just nu.

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen