post image

Bruno om lottningen: Jag bryr mig inte

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Bruno Fernandes säger att Manchester United ska kunna slå alla lag och att han därför inte bryr sig om lottningen till kvarten. 

United har 5-0 med sig från bortaplan inför returen mot LASK i Europa Leagues åttondelsfinal i början av augusti. Igår stod det klart att laget som tar sig vidare – vilket lär bli United – kommer möta antingen Köpenhamn eller Istanbul Basaksehir i kvartsfinalen.
Bruno Fernandes säger till Manutd.com att han inte bryr sig om vilket lag det blir eftersom Manchester United ska kunna slå alla.
”För mig är det sak samma. Jag bryr mig inte, för när man spelar för Manchester United så vet man att man måste vinna varenda match. Det spelar ingen roll vem man spelar mot när man spelar för en av de största lagen i världen och man kan slå alla.”
”Vi måste fokusera på att slå alla, så det första blir ju att slå LASK. Det spelar ingen roll att vi har fem mål med oss från bortaplan. Vi måste vinna igen och göra fem nya mål. Det spelar ingen roll. Fotboll handlar om att vinna. Att vinna ger självförtroende, så vi kan inte sluta nu. När vi spelat mot dem och vunnit matchen så får vi fundera över Köpenhamn eller Istanbul. Det spelar ingen roll vilket lag det blir.”
I en eventuell semi så är det antingen Olympiakos, Wolverhampton, Sevilla eller Roma som väntar.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen