post image

Bruce: Han är på United-nivå

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Steve Bruce säger att Unitedryktet John McGinn är en av de bästa värvningarna han själv någonsin gjort och att 25-åringen hade passat bra in i Manchester United. 

Aston Villa-mittfältaren John McGinn är en av de många spelare som länkas med Manchester United och skotten sägs vara en av Sir Alex Fergusons personliga favoriter. Det var den gamle Unitedbacken Steve Bruce som köpte McGinn från Hibernian till Aston Villa för endast £2 miljoner förra året och hans värde har under det senaste året stigit till upp emot £50 miljoner.
Bruce – som tar sitt Newcastle till sin fd klubb på måndag – säger att man gjorde ett enormt kap i McGinn och menar på att han nu kommit till en nivå där han skulle plats i Manchester United.
”Vi köpte honom nästan inte eftersom vi inte hade råd med £2 miljoner, men vi snodde honom från Celtic (som också försökte köpa honom)  precis i rätt tid. Jag visste alltid att han var väldigt bra, men han överträffade förväntningarna.”

"Hur vi lyckades vinna över Celtic (i racet) vet jag inte. För hans morfar var ordförande! Det tog några golfmatcher med hans pappa innan vi kunde komma överens om pengarna. Jag är väldigt glad för hans skull för det är en fantastisk grabb."
"Jag önskar jag kunde hitta fler som han. Han är en av mina bästa värvningar någonsin för han har en beslutsamhet att göra bra ifrån sig. Det tog honom någon minut att vinna supportarna i Villa när jag var manager, för han kastade sig in i en tackling, satte en pass på 50 yards och hade ett skott under sina första minuter på planen."
"Man United? Han kan bara bli bättre. Men han är på den nivån ja. Han gjorde två mål igen för Skottland häromkvällen så nu är han upp på sex mål på tre matcher."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen