post image

Brown: Han skulle tillföra mycket

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Wes Brown anser att Mario Mandzukic vore en väldigt bra värvning för Manchester United trots dess kortsiktiga karaktär. 

United har brist på mål och kreativitet och även rutin, erfarenhet och ledarskap. Man har även brist på en plan B när matchplanen inte fungerar. I matchen mot Bournemouth så slängde man in Jesse Lingard, Brandon Williams och Mason Greenwood när saker inte gick som man ville och det illustrerar ganska bra hur tunn truppen och hur få alternativ Solskjaer har då han vill ändra en matchbild.
Den gamle Unitedbacken Wes Brown anser att en värvning av Mario Mandzukic hade adderat både kvalité och alternativa strategier och att det vore en mycket bra värvning för United, trots att kroaten är 33 år fyllda.

"Han är stor och stark och kan hålla uppe bollen - han vore ett väldigt bra tillskott. Han hade kunnat ge några av de andra grabbarna lite vila och ge oss möjligheten att ändra taktik lite. Man vill signa rätt spelare, man vill inte bara köpa vem som helst."
"Man vill ha någon som kommer passa in i Oles planer. Men han är en kvalitetsspelare och det har vi sett under åren. Om han kommer så tycker jag att det vore en bra värvning, men den är ju inte långsiktig" säger Brown till TalkSport.
Mandzukic var under en period i höstas starkt länkad med United, men ryktena har avtagit ordentligt de senaste veckorna.
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen