post image

Bild: United intresserade av Müller

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den stora tyska tidningen Bild så är både Manchester United och Inter intresserade av den rutinerade Bayern München-anfallaren. 

Manchester United kommer i januarifönstret försöka värva en anfallare för att få lite liv i den allt för dåliga målproduktionen och det har ryktats om att en rutinerad spelare kan vara på väg in.
Juventus utfryste anfallare Mario Manduzikic är den det pratas mest om, men under veckan har även Edinson Cavani nämts som ett alternativ. Hans kontrakt med PSG går ut till sommaren och klubben sägs inte ha för avsikt att erbjuda 32-åringen något förlängt kontrakt.

Nu hävdar Bild att Manchester United överväger Thomas Müller och att man är redo att betala £43 miljoner för hans signatur. Muller har under åren varit starkt länkad med Manchester United - i synnerhet tå Louis van Gaal ledde klubben, men Bayern har aldrig velat sälja Müller vars status inom klubben alltid varit hög.
Denna säsong har dock 30-åringen - som kan spela i flera positioner i anfallet - haft svårt att få speltid i Bayern under managern Niko Kovac och Bild hävdar nu att både Manchester United och Inter följer situationen.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen