post image

Berbatov om Uniteds chanser att signa Benzema

Skriven av: admin
Publicerad 2024-01-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov tror att Manchester United kan få svårt att signa Karim Benzema i dagsläget. 

Karim Benzema tycks vara på väg bort från Al-Ittihad bara ett halvår efter han signade för klubben och han länkas nu med en återkomst i Europa.

Manchester United är i stort behov av en anfallare, men också Chelsea och Arsenal är på jakt efter en målgörare och Dimitar Berbatov tror att någon av Londonklubbarna har bättre chanser än United att signa fransmannen.

"Oavsett om United länkats, så vill Benzema vill ändå spela i Champions League och jag tror han fortfarande vill spela regelbundet. Han är lik Cristiano Ronaldo på det sättet. Han vill vinna troféer också. Det kommer handla om vad Ten Hag säger till honom, men ibland kan det räcka med Man Uniteds emblem och varumärke för att locka spelare."

"Jag tror att Benezema hade fått mer speltid i Chelsea eftersom Nicolas Jacksom forfarande försöker hitta rätt och missar chanser. Det är också i London och ibland vill man ha en storstad som ny omgivning. Detsamma med Arsenal och där kan han dessutom jaga framgångar i Champions League. Han skulle också få spela regelbundet eftersom Gabriel Jesus kan spela på en kant. Och jag tror Benzema hade gillat Arsenals sätt att spela. Han har ett intressant val att göra, men han skulle antagligen välja en Londonklubb i dagsläget."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen