post image

Berbatov om sin roll i Martial-affären

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov berättar att han hade en liten roll i affären som tog Anthony Martial från Monaco till Manchester United. 

Martial kom till United sommaren 2015 i en ganska plötslig affär som en då ganska okänd spelare. United betalade Monaco £36 miljoner initialt och affären har efter add-ons stigit till över £50 miljoner, vilket gjorde honom till den då dyraste tonåringen. Vid den tidpunkten hade han Dimitar Berbatov som lagkamrat i Monaco och den f.d United-anfallaren säger i en intervju med TalkSport att han hade ett finger med i affären.
”Uniteds chefsscout ringde mig och sa ”Berbs vi kollar på den här grabben Martial och jag vill fråga dig vad du tror om honom.” Jag sa till honom att den grabben är otrolig. Han kan bli en fantastisk spelare och att han bara behöver någon som guidar honom. Jag väntar fortfarande på min kommission!”
Martial hade en mycket stark första säsong i United men utveckligen stannade sedan under några år. Denna säsong har han dock hittat formen igen och har en fin statistik och är på väg mot sin målmässigt bästa säsong sedan debutsäsongen.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen