post image

Berbatov: Jag fick Ronaldo-vibbar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov anser inte att Manchester United behöver några dussinspelare. "Värva riktiga starka spetsspelare" säger bulgaren. 

United ersatte aldrig Lukaku förra sommaren och det fanns en oro över målproduktionen då Rashford, Martial och unga Greenwood skulle bära ansvaret – två spelare som aldrig kommit över 20 mål under en säsong och en ung talang som just fått chansen i A-laget.
Men både Rashford och Martial har hittills gjort 19 mål vardera under säsongen och Greenwood – som i tisdags öppnade målskyttet mot Brighton (hans 13:e mål alla turneringar denna säsong) – har haft en stark genombrottssäsong i Manchester United
Dimitar Berbatov fick Ronaldo-vibbar av Greenwoods mål och anser att om United ska värva i sommar så ska det vara riktiga klasspelare man köper in, för att kunna konkurrera med de redan skickliga spelarna i förstaelvan.
”Greenwood, mot Brighton, var som Ronaldo. Hans vänsterfot och hans blick är ofattbart bra – jag tror inte United behöver många värvningar för att nå nästa nivå. De behöver verkligen vara klasspelare för att göra skillnad – någon som kommer vara bättre än spelarna i den nuvarande truppen” säger Berbatov till Mirror.

Källa: MEN, Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen