post image

Bellingham överväger alternativen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Athletic så är Jude Bellingham inte säker på att en flytt till Manchester United vore det bästa för utveckligen. 

Bellingham har under säsongen gjort 24 framträdanden och fyra mål för Birmingham och hans framträdanden i så ung ålder har väckt intresse från bl.a United och Wolverhampton. Journalisten Duncan Castles skrev i helgen Daily Record att United lagt ett bud på hela £25 miljoner för den talangfulle 16-åringen, men tidningen The Athletic skriver att spelaren är osäker på att det vore klokt att lämna Birmingham i det här skedet av karriären.
Skulle han flytta till United så är det sannolikt inte prat om förstalaget, utan han skulle antagligen representera U23-laget under en tid framöver och enligt The Athletic så anser Bellingham att det vore ett steg bakåt i karriären jämfört med regelbunden speltid med Birminghams förstalag i The Championship.
 

Och Birminghams förstalagscoach Pep Clotet känner på sig att Bellingham kommer bli kvar i klubben:
"Jag har en känsla av att Jude kommer stanna. han är väldigt lycklig här och han vet att det är ett steg i rätt riktig för hans utveckling. Han har spelat mer än 20 matcher för oss."
Det har även ryktats om att Manchester United kan komma att köpa Bellingham och sedan direkt låna tillbaka honom till Birmingham.
 
Källa. Mirror, The Athletic

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen