post image

Bekräftat: Gomes lämnar United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United bekräftar nu att Angel Gomes lämnar klubben som fri agent. 

Gomes har varit i United sedan ung ålder och blev den första spelaren född på 00-talet att representera A-laget då han kom in från bänken i en match mot Crystal Palace 2017. Och precis som väntat så lämnar han nu United på fri transfer.
Klubben bekräftar via sin officiella hemsida att Gomes tackat nej till det erbjudande om förlängning han erbjudits och önskar honom all lycka i sin fortsatta karriär.

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

  1. Och Periera har spelat en handfull matcher de senaste två säsongerna. Tror nog den absolut största skillnaden är det faktum att Periera tolererar att sitta på bänken och hoppa in sporadiskt varje säsong medan Gomes antagligen inte gör det. Detta i sin tur är något som OGS verkar se upp till.. precis som SAF gjorde. Alltså laglojalitet före ren talang. Vilket även Pogba fick erfara en gång i tiden.
   Så det kan helt enkelt vara så att Gomes inte vill sitta på bänken och därför inte visat varför han skulle gå före andra spelare.

   0
   0
  2. Ser man till G Neville så undrade nog många hur han ens fick plats. Han var inte bäst, han var inte en talang men han var hårt jobbandes. Alltid stannade kvar och tränade när alla andra gick, för han visste att han behövde detta för att kunna hänga på i nivån. Han hade ingen vänsterfot.. Då tog han en timme varje dag och tränade enbart vänstern. I Nevilles fall så går hårt arbete före talang.
   En ’teamplayer’ som t ex Valencia som kunde sitta bänk flera matcher men ändå aldrig var ute i tidningen och grät, är ibland det viktigaste som finns i ett lag om man vill ha en bred trupp. Pereira tillhör denna kategorin ’teamplayer’. Ingen hög lön, inte klagar, 110% när han får spela.

   0
   0
   1. Claes,
    Vad är ”hög lön” enligt dig?
    För mig är, civilingenjör som jag ändå är, en hög lön +100.000kr i månaden.
    Jag påstår att alla snorvalpar i alla akademier tjänar minst £10k. I veckan.
    Jag är inte bitter, möjligen avundsjuk, men vad är det som säger att det är rimligt att betala 100.000kr i veckan till 17-18 åringar? En 17 årig snorvalp ska bara vara glad att han får sin livs möjlighet att träna med ett par världsstjärnor, som United ändå har. Inte sitta och tjura om han inte har råd att köpa en Ferrari för £250k.

    0
    0
    1. Det är uppenbart att han relaterar till snittlönen i United (bland annat) som ligger på närmare 7,66 miljoner dollar per år. Vilket ger ett snitt på ungefär 600K dollar om året. https://www.statista.com/statistics/675303/average-epl-salary-by-team/
     Andreas Pereira däremot tjänar typ 30K pund (37K dollar) i veckan eller 1,25 miljoner pund (1,5 miljoner dollar) per år. Vi snackar alltså om en spelare vars lön är mindre än 1/5 av snittet i klubben. https://www.spotrac.com/epl/manchester-united-f.c/andreas-pereira-22896/#:~:text=Andreas%20Pereira%20signed%20a%204,cap%20hit%20of%20%C2%A31%2C560%2C000. Med andra ord… Han har en relativt låg lön för att spela i en toppklubb i England.

     0
     0
    2. Relativt låg lön i jämförelse med snittlönen i United, De fyra största klubbarna i England samt i en toppklubb i Europa.
     Perierras lön ligger på 1/5 av snittet i United. (Där snittet är 7,88 miljoner dollar spelare / år så ligger Perierras lön på 1,5 miljoner dollar). Så där är han relativt billig. Däremot ska man börja jämföra löner på personer i snitt oberoende av yrke så blir jämförelsen helt skev eftersom man kan då dra ett argument att i alla yrken i världen är överbetalda för att det finns människor på mindre lön..

     0
     0
 1. Gomes förtjänade speltid helt klart, men samtidigt är/var han inte i en position att kunna kräva vad som helst i lön (om nu så var fallet), vem tror han att han är isf (!!), samma gällande alla som resonerar på det viset! Det räcker tydligen inte att få vara en del av den största klubben i världen…
  Men visst, han behöver speltid och Olé märkligt nog gav honom inte det, Lingard får dock suga hur mkt som helst och ändå vara en del av 18-manna truppen till match…
  Gomes verkar ändock vara omtyckt, då Greenwood dedikerade sitt mål till honom.
  Om jag inte missminner mig, så är Nani på något sätt knuten till honom (kusin eller nått har jag för mig??), om det stämmer, så kan man undra vad han tycker om detta (?).

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen