post image

BBC: United och Sporting i samtal

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Englands mest trovärdiga källa BBC skriver nu att Manchester United och Sporting Lissabon sitter i samtal om Bruno Fernandes. 

Ryktet om Fernandes-till-United har tagit ordentlig fart de senaste dagarna och trovärdigheten har varit hög. Nu skriver även Englands mest trovärdiga källa BBC att klubbarna har träffats “face to face” för att diskutera en affär.
Enligt BBC så flög både Ole Gunnar Solskjaer och assisterande manager Mike Phelan till Portugal för att se Fernandes spela för sitt Sporting i matchen mot Porto den 5:e januari.
Enligt BBC har dock klubbarna ännu inte kommit överens om transfersumman, men skriver att Fernandes själv är angelägen om att få igenom flytten till Manchester United.
Ännu har han dock inte lämnat Portugal. Han fanns med under Sportings träning i dag.

Fernandes skulle onekligen addera en hel del välbehövlig kreativitet och ett offensivt hot för Manchester United. Denna säsong har han på 25 matcher (alla turneringar) gjort 15 mål och 13 assist för Sporting och förra säsongen gjorde han 32 mål och 18 assist på 53 matcher.
 
Källa: BBC
 

Kommentarer till artikeln

19 KOMMENTARER

   1. RealistsadosteN
    Jag röstar på ditt förslag. Men plocka bort Mata.
    Nu har vi ett lag topp fyra, kanske trea i PL.
    För att vinna PL måste McT, Martial och kanske även Williams bytas till bättre spelare. Pogba är kvar bara om han visar sitt rätta ansikte. Annars skicka honom också.

    13
    0
    1. Håller inte med om att Williams måste bytas ut. Han har visat framfötterna något enormt när han fått spela. Däremot håller jag med om att McT och Martial måste bytas ut. Byt ut Martial… få in en bättre vänsterytter och dra in Rashford som anfallare. Byt ut McT mot en bra sittande mittfältare typ Ndidi så har United ett lag att utmana om CL och på sikt Liverpool.

     3
     9
    2. Svennis JR: Flytta in Rashford som anfallare? Hmm, hur tänker du nu? Han har ju verkligen blommat ut i år och gör sin klart bästa säsong hittills, nu när han fått spela kontinuerligt på vänsterkanten. Att Martial inte duger för en framtida startelva, det är jag med på, men kör hellre in Greenwood då centralt och värva en riktigt bra högerytter.

     10
     2
 1. Snälla rara söta woodward. Du har gjort en del riktigt risiga spelartransfers men här har du verkligen chansen att visa att du faktiskt bryr dig om klubben sportsligt. Du är ansvarig för en fotbollsklubb som är långt ifrån där den borde vara och här har du ett gyllene läge att för en gångs skull göra något bra så haka för fan inte upp dig på 10 miljoner hit o 10 miljoner dit, det är en droppe i havet för oss. Vill Sporting ha 70 miljoner så ska dom få det med tanke på spelarens kvalitet och den kris som du försatt klubben i (som internationella klubbar vet om och driver upp priset för).

  11
  1
   1. Inte för att vara den men det faktum att du måste kalla Maguire tjock bevisar bara hur mogen du är. Maguire var kanske den bästa backen efter VVD i ligan förra säsongen. Därav priset. Ibland hjälper det att tänka till lite innan man börjar skrika överpris.
    Men det kanske är fallet av att genom sig själv så känner man andra?

    8
    7
    1. Svennis JR,
     Hej kompis, läget? Det var ändå ett tag sen sist.
     Du har nog tyvärr rätt, får ofta höra från nära och kära att jag är omogen haha.
     Maguire var kanske den näst bästa backen i PL förra säsongen enligt dig, men är inte i närheten av det i år tyvärr. Jag var för övrigt emot en värvning av Maguire när det väl begav sig då jag tror man hade hittat både bättre, samt billigare backar om man tog sig en titt utanför de brittiska öarna. Men visst, det är väl dumt att jämföra spelare på olika positioner på det sättet som jag gör.
     Vi båda är annars överens om att Fernandes vore en supervärvning just nu va?

     6
     5
 2. DJ-Uret
  Du vet väl att fotboll är en lagsport? Uniteds defensiv har stundtals varit usel rakt igenom och det beror inte på Maguire utan pga. dels ett mittfält som ställer till det. Att du grundar hela din syn på Maguires prislapp gör ju inte saken bättre. Strunta i den och fokusera på vad han tillför istället. Bättre backar? Nej de hade kostat mer och antagligen inte släppts heller.
  Däremot är vi överens om att Fernandes vore (på pappret) en bra värvning.

  5
  6
  1. Svennis JR,
   “Du vet väl att fotboll är en lagsport?”
   Det har jag självklart full koll på din lilla tok 🤭
   “Uniteds defensiv har stundtals varit usel rakt igenom”
   Här håller jag verkligen med dig! Men våra åsikter går isär sen då jag anser att vår backlinje är kass och måste förstärkas. Mittlåset måste vara ett av de sämre United någonsin har haft? Men hoppas du har rätt, att Maguire blir bra igen när mittfältet blir det!
   “Att du grundar hela din syn på Maguires prislapp gör ju inte saken bättre. Strunta i den och fokusera på vad han tillför istället.”
   Okej, men vad exakt är det du tycker att han tillför United idag? Du ser något som inte jag ser känns det som.
   “Bättre backar? Nej de hade kostat mer och antagligen inte släppts heller.”
   Hör spekulerar du bara kompis, så här kommer vi nog ingen vart. Men vad vet jag, du kanske har insyn. Du skriver som att du har det iaf.
   ”Däremot är vi överens om att Fernandes vore (på pappret) en bra värvning.”
   Vi får hoppas helt enkelt 🍻

   4
   1
   1. Är den kass? Man har släppt in lika många mål som City men gjort hälften. Man är delad fjärde i ligan (med City) när det kommer till längst insläppta mål. Att du kallar detta mittlås för det sämsta i United historia bevisar egentligen bara hur länge du eventuellt följt United (mindre än fem år) för det lag som haft spelare som Jones och Smalling i mittlåset borde väl inse hur vilsen denne är? Vad Maguire tillför idag? Stabilitet, styrka i luften och framförallt ledarstil. Mycket roliga påståenden i din kommentar men väldigt få verklighetsförankrade. Maguire har redan idag gjort intryck på ett försvar som hade stora problem förra säsongen. Hade bara anfallet hållit bättre kvalité så hade United legat längre upp i tabellen.

    4
    5
    1. Härligt Svennis, då vet vi alla här inne hur du känner och tänker då! Vi tänker helt enkelt olika, respekterar självklart dina åsikter för det. Sen är du en riktigt skön snubbe som jag inte har något emot att få äran att surra lite med så här en mörk januarikväll… 🤢

     3
     2
   2. DJ-Uret,
    Maguire blir enbart bättre när han har bättre mittbackskompis på höger sida och bättre vänsterback på vänster sida.
    Tyvärr är inte Maguire tillräckligt bra att ensam hålla ihop en backlinje så som van Dijk klarar av.
    Liverpools Gomez och Robertson är kanske inga världsspelare ensamma, men när dom har van Dijk som ledare, förvandlas dom till världsspelare. Sen om detta beror på enbart på van Dijk eller om Klopp har nåt med saken att göra med, låter jag vara osagt.

    2
    1

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen