post image

BBC: Affären nära efter genombrott i förhandlingarna

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Englands mest trovärdiga källa BBC så kommer Manchester United och Sporting allt närmare en överenskommelse om Bruno Fernandes. 

Sporting och United har suttit i förhandlingar om Fernandes under hela transferfönstret och klubbarna tycks ha haft svårt att nå en överenskommelse, men nu rapporterar mycket trovärdiga BBC att en affär är nära sedan ett genombrott skett i förhandlingarna under tisdagen.
Sporting sägs vilja ha £68 miljoner för 25-åringen och enligt BBC ska United nu vara redo att betala £47 miljoner initialt och därefter add-ons som kan göra att slutsumman uppgår till Sportings begärda pris. BBC skriver att United nu känner sig säkra på att man kommer ro affären i hamn.

BBC är mycket restriktiva med vad de publicerar och när de skriver något så brukar det ofta stämma.
Källa: BBC
 

Kommentarer till artikeln

34 KOMMENTARER

  1. Är det en viss form av osäkerhet jag ser? 🙂
   För en vecka sen var du ju stensäker på att Fernandes aldrig skulle komma till United och nu är det annat ljud i skällan.. intressant.
   Sedan menade BBC att man träffats för att förhandla för en vecka sedan. Inte att han var nära. BBC är dessutom den mest troliga källan inom sport i hela UK (kanske efter the Guardian). Med andra ord. Säger BBC redaktionen något så är det sant 95% av gångerna.

   6
   5
  1. Säker på att det inte var Sporting som spred desinformation? Barcaryktet var riktigt ”Out there” om jag säger så där Bruno skulle värvas för att lånas ut till Valencia så Barcelona fick ta Rodrigo för att ersätta en skadad Suarez.
   Detta i en sport där det knappt går att fixa en ”trade-swap” mellan två klubbar så ska det tydligen gå mellan tre klubbar?

   4
   2
     1. Svennis JR, mannen vad pratar du om? Kolla våran trupp, vi har en trupp som inte ens skulle gå in i Citys D-lag, men lönemässigt är vi ett utav dom främsta lagen. Ge mig en anledning till att jag ska säga något gott om Woodward!

      2
      0
     1. Hade fel angående vad?
      Förvirrat barn? Säger han som gick under stenen efter Chelsea matchen, du har ju haft fel om precis allt kompis. Men välkommen tillbaka! Alltid kul med folk som leker Allan och gör bort sig på detta forum : D

      5
      2
     2. GGMU7,
      Jag är tillbaks här just för att se såna som dig göra bort sig så fortsätt gärna 🙂
      Att se Svennis JR köra över dig är en av anledningarna till min återkomst.

      0
      0
     3. Köra över mig på vilket sätt? Om du ska kommentera mig får du gärna svara på mina frågor. När har jag haft fel och hur blir jag överkörd? Pajas!

      2
      0
 1. Snälla ,,, värva…. Han behövs..
  Vi måste investera i klubben och inte i aktieägarna !!!
  Den gamla goa tiden när vi fick fram scoles, Giggs Beckham etc från egna led är ingen metod vi kan förlita oss på i framtiden,,,
  Köp ,,, pengarna finns ju !!!

  7
  0
  1. Den här Bruno samt youtube-klipp… vi vet ju aldrig hur en värvning gestaltar sig men att han gjort succé i Liga Nos har ju inte undgått många fotbollsintresserade men att han skulle vara spelare som värvats genom ”Youtube-klipp” är ju lite löjeväckande. En kvalitetsspelare och en spelare vi behöver sen om han blir succé kan ju bara tiden utvisa.

   4
   2
   1. Diablo
    Jag tror inte att han ”värvas genom Youtube-klipp” men däremot att dom flesta fansen har bestämt sig för att han är bra genom Youtube klipp.
    Läs lite noggrannare nästa gång tack 😊

    1
    4
   1. Hahah ok. Dom här många som har bestämt sig för Bruno enbart på Youtube-klipp, pratar du om dig själv då? Ännu en gång förlöjligar du dig själv! Sen att du väljer Lingard före Bruno, det säger mycket om din kunskap och hur insatt du är i Manchester United. Jag föreslår att du går tillbaka till stenen och gräver in dig under så djupt du bara kan.

    4
    0
    1. GGMU7
     Visst, jag pratar om mig själv på det sättet att jag inte blir övertygad om att en spelare är bra bara för att han gjort två bra säsonger i liga nos och att han har sjyssta Youtube-klipp. Därför väljer jag Lingard, men du verkar vara lite för trög för att förstå det här.
     Men visst, är man under 20 så går man völ på sånt
     🙂

     0
     0
     1. Haha under 20? Jag skulle kunna vara din pappa!
      Du väljer bort någon som presterat bra i två säsonger men väljer Lingard som har inte gjort ett skit i över ett år.

      1
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen